Witteveen Architecten bna bv


Langeweg 16 7315 CV Apeldoorn
055-5787187 Klik om te bellen

Over Witteveen Architecten bna bv

Als architect hebben wij u meer te bieden dan alleen een uniek ontwerp!

In alle fasen van het bouwproces zetten wij onze creativiteit in, waarbij de nadruk ligt op functionele, ruimtelijke en technische kwaliteit met als resultaat een praktisch vormgegeven architectuurbeeld.

Een hechte relatie met onze opdrachtgevers en andere betrokkenen in het bouwproces achten wij van essentieel belang om samen wérken en sámenwerken tot elkaars synoniem te maken. Hierdoor ontstaat een open communicatie tijdens het ontwerpproces, waarbij de ruimtelijke, functionele en financiële consequenties van de ontwerpkeuzes helder aan bod komen. Wij kunnen hierbij de coördinerende taak op ons nemen, waarbij het overzicht bewaard blijft en het ontwerp tot in details wordt uitgewerkt. Dit gecombineerd met onze kennis over de specifieke regelgeving en procedures én onze contacten met de diverse instanties dragen bij aan een spoedig verloop van het proces. Wij bieden dus creativiteit in de breedste zin van het woord. De persoonlijke begeleiding en een neutraal advies op alle fronten van het bouwproces vormen de basis om te komen tot het voor u meest bevredigende resultaat!

Met het oog op de toenemende wensen van de individuele consument, kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het consumentgericht bouwen.

Naast een tevreden opdrachtgever hechten wij ook grote waarde aan een gezond milieu. In dit kader maken wij gebruik van duurzame materialen en energiebesparende maatregelen. De afwegingen welke accenten gelegd worden op het vlak van Duurzaam Bouwen werken we in beeld/filosofie en kosten graag met u uit.

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Witteveen Architecten bna bv


Langeweg 16 7315 CV Apeldoorn
055-5787187 Klik om te bellen