Willers Architectuur


Gustoweg 45F 3029 AR Rotterdam
010 223 5321 Klik om te bellen

Over Willers Architectuur

Willers Architectuur werkt sinds 1995 voor grote én kleine opdrachtgevers. Met als doel het ontwikkelen van architectuur met een unieke, eigen identiteit waarin gebruikers zich thuis voelen. Dat doen we met een uitgesproken en persoonlijke benadering. Intensief contact met de opdrachtgever vinden wij cruciaal voor een optimaal ontwerp- en bouwproces. Hierbij luisteren we goed en zoeken we naar inventieve oplossingen.

Helder
Gebouwen met een helder verhaal, dat is waar Willers Architectuur voor staat. Gebouwen die goed passen in hun omgeving. maar ook verrassen omdat ze er een dialoog mee aangaan. In alle gevallen zijn het gebouwen met een heldere ruimtelijke kwaliteit. Eigentijds, ingetogen, met oog voor duurzaamheid, tastbaar in materialisatie en met gevoel ontworpen.

Betrokken
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering streven we naar een intensieve dialoog en een goede relatie met onze opdrachtgever. We werken daarbij met een duidelijk gefaseerde aanpak. De momenten waarop keuzes gemaakt moeten worden, geven we vooraf duidelijk aan. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. In alle gevallen wordt u al in een vroeg stadium bij het ontwerp betrokken. Dat verheldert én versnelt het proces. En zorgt voor een eindresultaat dat naadloos aansluit op uw wensen.

Aansprekend
Op deze website geven we u graag een overzicht van eerder gerealiseerd werk. Wilt u meer weten of nader kennismaken met Willers Architectuur? Neem dan, voor een vrijblijvend gesprek, telefonische contact met ons op: 010 – 2235321.

Willers Architectuur in het kort

Soort gebouw

Gezondheidszorg
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Willers Architectuur


Gustoweg 45F 3029 AR Rotterdam
010 223 5321 Klik om te bellen