Willers Architectuur


Gustoweg 45F 3029 AR Rotterdam
010 223 5321 Klik om te bellen

Iedere opdracht is maatwerk, heldere communicatie
Zorgvuldig tot het laatste detail
Bouwen met respect voor natuur en milieu

Over Willers Architectuur

Willers architectuur is een klein en flexibel architectenbureau gevestigd in Rotterdam. Onze projecten bestaan zowel uit nieuwbouwprojecten als hergebruik- en verbouwprojecten, van woning tot uitbouw. Veel van onze projecten realiseren wij voor particuliere opdrachtgevers.

In ons werk is het contact en de communicatie met de opdrachtgever erg belangrijk omdat we daarmee heel precies een ontwerp kunnen maken dat bij het gewenste gebruik aansluit. Kennis en zorgvuldigheid spelen een belangrijke rol in ons werk. Dat gaat aan de ene kant over het kiezen van mooie en duurzame materialen, en aan de andere kant over de levensduur van een gebouw, de manier waarop een gebouw oud wordt.

Gedurende het gehele bouwproces vertegenwoordigen we de opdrachtgever naar de professionele partijen zoals in eerste instantie de gemeente, we regelen als dat nodig is de vergunningaanvraag, en in het laatste stadium naar de aannemer. Voor zowel de aannemer als voor de opdrachtgever zorgt dit voor helderheid.

Maar we helpen de opdrachtgever ook bij het maken van de juiste afwegingen in het bouwproces, dit kan gaan over de afweging nieuwbouw of verbouw maar ook op veel kleinere schaal namelijk op het gebied van materiaalkeuzes. We bereiden de keuzes voor en geven de overwegingen en adviseren de opdrachtgever. Hierdoor ontstaat een mooi bouwwerk wat voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever.

Foto's

Exercitiestraat, Rotterdam

Willers Architectuur in het kort

Soort gebouw

Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Logo Willers Architectuur

Willers Architectuur

Willers Architectuur


Gustoweg 45F 3029 AR Rotterdam
010 223 5321 Klik om te bellen