WillemsenU


Groenstraat 6 5642 CB Eindhoven
0402466992 Klik om te bellen

Over WillemsenU

Het is onze ambitie bijzondere gebouwen te maken.
Mét en vóór bijzondere mensen.

U staat centraal.

Wij ontwerpen karakteristieke gebouwen waarvan je ziet en voelt dat ze met aandacht en betrokkenheid tot stand zijn gekomen. En vooral door intensieve samenwerking met en aandacht voor de gebruikers en bewoners.

Wij maken geen confectie, maar maatwerk. Gebouwen die passen bij de mensen die er wonen en werken. En die op een natuurlijke manier een plek krijgen in hun omgeving. Dit is ons uitgangpunt als wij voor u aan de slag gaan. Of liever gezegd: mét u.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de meest uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. Op basis daarvan kunnen we opdrachtgevers goed adviseren bij alle fases van hun bouwplannen. Dit begint al vóór de aankoop van de grond. We onderzoeken de haalbaarheid van plannen en geven advies over het benodigde budget, locatie en programma. Dat voorkomt teleurstellingen en beperkt de risico’s.

We bouwen voor:

Bedrijven, educatieve instellingen, particulieren, projectontwikkelaars, overheidsorganisaties en woningbouwverenigingen.

Onze locatie:

Op een bijzondere locatie aan de rondweg in Eindhoven ligt enigszins verscholen in een klein park het door ons ontworpen kantoor.

Uit respect voor het bestaande landschap van het park is het gebouw opgetild en op poten geplaatst, zodat vanuit de straat het zicht en de toegang tot het park gehandhaafd blijven. Het gebouw is nauwkeurig ingepast tussen de bestaande bomen, die het gebouw raken en de gebruikers het gevoel geven dat ze tussen de bomen werken. De volledig houten gevel is onbehandeld en zal in de loop der tijd gaan vergrijzen en opgaan in het kleurenpallet van de aangrenzende bomen. De verdiepingshoge ramen zijn in een verspringend patroon op de gevel aangebracht en versterken het abstracte karakter van de opgetilde doos.

Onze ontwerpen zijn Verrassend, Persoonlijk en Duurzaam.

WillemsenU - Bureau voor hedendaagse architectuur

Foto's

kantoor Groenstraat

WillemsenU in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Budget controle
Concept- en draagvlakontwikkeling
Gezondheidszorg
Herbestemming
Interieurarchitect
Natuur en onderzoek
Recreatiebouw
Renovatie
Stedenbouw
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

WillemsenU


Groenstraat 6 5642 CB Eindhoven
0402466992 Klik om te bellen