W3 Architecten & Ingenieurs B.V.


Wagengouw 12 1151 EG Broek in Waterland
0204031391 Klik om te bellen

Voor grote en kleine projecten
Heel goed constructie team
Klantgericht

Over W3 Architecten & Ingenieurs B.V.

W3 Architecten uit Broek in Waterland is in 1975 opgericht door Henk Wadman senior.

Mede door zijn passie voor het vak werd het architectenbureau al snel een volwaardig en allround bureau met een stevige reputatie. De nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit is terug te vinden in de bureaucultuur van W3 Architecten.

Ontwerpen is de kernactiviteit. Dat vertaalt zich in fraaie nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast hebben zij een goede naam op het gebied van restauratieprojecten. Daarbij wordt geen detail over het hoofd gezien

De kern van W3 Architecten en Ingenieurs BV wordt gevormd door Henk Wadman senior (Algemeen Directeur), Ing. Romke Wadman (Afdeling Constructie), Ing. Henk Wadman junior (Restauratie en streekeigen ontwerpen) en Ir. Jos Ligthart (moderne en eigentijdse architectuur). Met een eigen constructie afdeling en tekenaars.
W3 heeft naam en faam verworven door haar originele ontwerpen, de degelijke manier van werken en de flexibiliteit. Die uit zich door het feit dat we dag en nacht voor onze opdrachtgevers klaar staan en ons gevoel voor verantwoordelijk respect voor de specifieke eisen en wensen die de opdrachtgever stelt. Een goede dialoog met alle betrokkenen is ons sterkste wapen.

Ons kantoor herkent u aan de buitenzijde door de kenmerkende Waterlandse architectuur. Op het kantoor vindt u de gemoedelijkheid terug van ons bedrijf. Wij streven er naar om laagdrempelig te werken. Dit betekent dat u altijd langs kunt komen voor uw vragen en of opmerkingen.

W3 is een middelgroot architectenbureau met een personeelsomvang van 14 medewerkers en opereert voornamelijk in Noord-Holland. In de benadering en uitwerking van de ontwerpopgaven kiest het bureau voor een rationele benadering, waarin de dialoog met de opdrachtgever centraal staat. Het ontwerpproces is gestructureerd door middel van projectteams, bestaande uit een architect, een projectcoördinator en een of meer constructeurs, die elk vanuit hun specifieke vakbekwaamheid werken aan concrete projecten.

Foto's

Kantoor bureau W3 Architecten & Ingenieurs

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

W3 Architecten & Ingenieurs B.V.


Wagengouw 12 1151 EG Broek in Waterland
0204031391 Klik om te bellen