Van Den Heuvel Architecten BNA BV


Nazarethstraat 145 5683 AK Best
0499-371713 Klik om te bellen

Over Van Den Heuvel Architecten BNA BV

Van den Heuvel Architecten bna b.v. opereert op landelijk niveau en realiseert zowel grote als kleine projecten. Wij zijn actief op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw (particulier en seriematig) en gebouwen voor sport- en recreatie en cultuur.

Met onze architectuur beogen wij, op basis van onze eigen ontwerpfilosofie, voor elke opdrachtgever opnieuw, een gebouw te realiseren met een eigen, passende identiteit.
Het gebouw moet logisch voortvloeien uit het programma van eisen. Zowel intern als extern moet het gebouw harmonieus in relatie staan tot zijn omgeving.

Veel aandacht besteden wij aan begrippen als functionaliteit en duurzaamheid. De duurzaamheid zit niet alleen in het gebruik van de toegepaste bouwmaterialen maar ook in het ontwerp zelf.

Onze architectuurstijl wil zich onttrekken aan het tendentieuze, ons streven is om een gebouw te ontwerpen dat qua vormgeving tijdloos is. Tegelijkertijd willen wij onze gebouwen een zekere voornaamheid meegeven waardoor zij zich sterk onderscheiden en een geheel eigen identiteit aannemen.

Nieuwe ontwikkelingen op allerlei terreinen, zoals (milieu)technische en maatschappelijke, maken dat onze architectuur wel constant in beweging is. Wij maken geen starre architectuur en wij stellen ons flexibel op.
Werken in teamverband gaat ons goed af maar wij bewaken wel onze architectonische waarden. Ons bureau staat garant voor maatwerk en is steeds op zoek naar een perfecte balans tussen enerzijds de functionaliteit van het bouwwerk en anderzijds de esthetische vormgeving daarvan.
Van den heuvel architecten heeft een praktische en kostenbewuste instelling. Het besef dat gebouwen er zijn voor mensen en niet andersom staat centraal in ons denken en doen.

Foto's

architectenbureau

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Recreatiebouw
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Van Den Heuvel Architecten BNA BV


Nazarethstraat 145 5683 AK Best
0499-371713 Klik om te bellen