van Beurden BNI Jacobine


Laan van Meerdervoort 1565 2555 BR 's-Gravenhage
06 51267086 Klik om te bellen

Over van Beurden BNI Jacobine

Bureau Jacobine van Beurden is een bureau voor ontwerp, advies en realisatie op het gebied van (interieur)architectuur, kleurtoepassing, meubelontwerp en trend- en stijlconcepten en heeft zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Interieurarchitect Jacobine van Beurden startte eind 1988 onder eigen naam een bureau voor interieurarchitectuur. Het werkgebied is breed: van interieurontwerp en -concepten, renovaties en verbouwingen tot meubelontwerp, kleur- en interieuradvies. Met oog, oor en hart voor de gebruiker en een breed relatienetwerk staat het bureau niet alleen borg voor een goed ontwerp maar ook voor de praktische uitwerking, succesvolle uitvoering en een prettige samenwerking. 

Of het nu gaat om renovatie bij herbestemming of modernisering, inrichting of ontwikkeling van interieurconcepten, meubelmaatwerk of een kleurenplan, in alle gevallen streven we ernaar om de ruimtelijke vormgeving zo veel mogelijk één geheel te laten worden met de sfeer van de gebruiker en de bestaande architectuur

Specialisatie: Kleurontwerp en -toepassing, zowel voor interieur als exterieur, bij schilderplannen, maar ook op het gebied van productvormgeving en kleur- en trendcollecties. Kleur is een krachtig en relatief goedkoop middel om de beleving van een gebouw of product te beïnvloeden.

Foto's

Renovatie '70 jaren appartement in Rijswijk by bureau Jacobine van Beurden
Kantoor CCZorgadviseurs in Woerden by bureau Jacobine van Beurden
Particuliere (loft)woning in Scheveningen by bureau Jacobine van Beurden
Centrum Jeugd&Gezin Huizen by bureau Jacobine van Beurden
Particuliere woning Oegstgeest by bureau  Jacobine van Beurden

van Beurden BNI Jacobine in het kort

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Interieurarchitect
Renovatie

Overig

aangesloten bij BNI
Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

Logo van Beurden BNI Jacobine

van Beurden BNI Jacobine

van Beurden BNI Jacobine


Laan van Meerdervoort 1565 2555 BR 's-Gravenhage
06 51267086 Klik om te bellen