van Asten Doomen Architecten BNA


GOIRKESTRAAT 150 5046 GP Tilburg
+31135425656 Klik om te bellen

Over van Asten Doomen Architecten BNA

Van Asten Doomen Architecten vindt haar oorsprong in het in 1979 door Willem van Asten opgerichte architectenbureau. Vanaf 1 januari 2001 werken wij onder de naam Van Asten Doomen Architecten. Het bureau bestaat momenteel uit 6 personen waarvan 2 architecten. Hierdoor zijn wij in staat om snel en flexibel in te spelen op specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, vakkundige aanpak waarmee wij vormgeven aan wederzijdse ambities.
Wij beschikken over een ruime ervaring in utiliteitsbouw, industriebouw, kantoren, sportaccommodaties, woon-zorg gebouwen en woningbouw. Voor onze moderne architectuur werden we diverse malen bekroond met prijzen, eervolle vermeldingen en nominaties.

Van Asten Doomen Architecten kan een breed scala aan opdrachtgevers van dienst zijn. Uiteraard behoren ontwerp, bouwvoorbereiding, kostenbewaking, projectbegeleiding en directievoering tot ons takenpakket. Daarnaast wordt, afhankelijk van de complexiteit van projecten, voor bouwmanagement, constructie en E&W-installaties samengewerkt met gespecialiseerde bureau's.

Van Asten Doomen Architecten speelt vanuit het vakgebied "architectuur" steeds vaker een rol in integrale bouwprocessen. De snel veranderende professionele bouwwereld heeft behoefte aan partijen welke in staat zijn over de grenzen van de eigen discipline heen te kijken. Samen met opdrachtgevers, adviseurs, bouwbedrijven, installateurs en andere bouw-gerelateerde partners werken wij vanuit een open vizier aan optimale resultaten. Communicatie en (digitale) kenniskoppeling worden steeds belangrijker om rendement en bouwkwaliteit te verhogen.
Op weg naar een innovatie-economie, is gebleken dat wij als teamspeler, met ruime ervaring in bouwteamverbanden, Design & Buildconstructies en BIM, samen met onze partners een maximaal bouwresultaat bereiken.

van Asten Doomen Architecten BNA in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

van Asten Doomen Architecten BNA


GOIRKESTRAAT 150 5046 GP Tilburg
+31135425656 Klik om te bellen