TTontwerp architectuur en interieur


Muurbloemstraat 26 3053 EJ Rotterdam
0636568130 Klik om te bellen

Ontwerp op maat
Oog voor detail, materialisatie en duurzaamheid
Voor kleine en grote projecten

Over TTontwerp architectuur en interieur

Bij TTontwerp architectuur en interieur staat een creatieve mindset centraal, waarbij we ons volledig richten op jouw wensen en behoeften. Ons doel is om het ontwerpproces zo te sturen dat het uiteindelijke resultaat niet alleen vanzelfsprekend is, maar ook ‘pretty unexpected’. We houden van functionele duurzame ontwerpen. Onze op maat gemaakte ontwerpen zijn uniek, met oog voor detail, materialisatie en duurzaamheid. Wij gaan graag aan de slag!

Bij ons kun je terecht voor nieuwbouw, verbouw, zowel particulier als zakelijk. We organiseren ook creatieve ontwerpsessies om ideeën uit te wisselen. Daarnaast creëren we inrichtingsplannen op maat voor woningen, kantoren, bedrijven en scholen, waarbij intensief contact met de gebruiker centraal staat. We nemen duurzaamheid mee in het ontwerp en we werken met gekwalificeerde adviseurs die het energieverbruik kunnen aanscherpen.

Als zelfstandige architect werk ik samen met een sterk netwerk van professionals, want bouwen doe je niet alleen. Het is een integraal proces waarin we ambitie, budget en planning naadloos op elkaar afstemmen. Zo zijn we in staat om elk project vanaf de schetsfase tot aan de oplevering aan te nemen.

Foto's

Diensten van concept tot uitvoering, Geheel op maat.

TTontwerp architectuur en interieur in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Interieurarchitect
Recreatiebouw
Renovatie
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

TTontwerp architectuur en interieur


Muurbloemstraat 26 3053 EJ Rotterdam
0636568130 Klik om te bellen