StudioLap


Weerterbroekplantsoen 57 6231 DV Meerssen
0031 (0) 636433774 Klik om te bellen

Over StudioLap

Voor StudioLap is Compact ontwerpen met eenvoudige bouwvolumes zorgt voor heldere structuren, waarin de strategische schakeling van functies en ruimtes de beleving van haar gebruikers verrijkt.     StudioLap streeft naar een Architectuur die inspeelt op de aard van de plek, en zodoende de fundering legt voor haar eigen unieke identiteit in context tot haar functionele gebruik.

StudioLap heeft in de loop der jaren een scala aan woon gerelateerde nieuw/verbouw gerealiseerd.                                                                                                                        Tevens zijn naast het transformeren, ook herbestemmen van bedrijfsgebouwen , en het conceptueel vernieuwen van horeca concepten enkele van haar specialisaties.

Voor StudioLap is Architectuur de sleutel voor de beleving, maar ook het bouwen binnen het vooropgestelde budget en tijdspad, zijn voor ons net zo belangrijke componenten.

StudioLap ontzorgd, van schetsontwerp tot oplevering, van eenmalig advies tot complexe bouwteam processen, StudioLap draagt zorg voor een krachtig evenwichtig proces met als doel de kwaliteitsbewaking van het Architectonische (alsook financiele) eindproduct.

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Budget controle
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Interieurarchitect
Interieurontwerper
Technisch
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Onze locatie

StudioLap


Weerterbroekplantsoen 57 6231 DV Meerssen
0031 (0) 636433774 Klik om te bellen