Studio Slotboom


Grasrups 3 5658 GC Eindhoven
06 27585541 Klik om te bellen

Persoonlijke begeleiding gedurende gehele proces
Deskundig advies & maatwerk bij bouwplannen
Betrokkenheid, Kwaliteit & Vakkundigheid

Over Studio Slotboom

Studio Slotboom is een bouwkundig ontwerpbureau met een persoonlijke benadering waarbij betrokkenheid, kwaliteit en vakkundigheid de uitgangspunten zijn.

Of het nu gaat om een geheel nieuw ontwerp of om de aanpassing en / of uitbreiding van een bestaande woning. Vanaf het eerste contact tot de oplevering is Studio Slotboom uw partner voor een deskundig advies en voor de begeleiding gedurende het gehele proces.

Het (ver- of uit-) bouwen van een woning is altijd maatwerk. De (ver- of uit-) gebouwde woning moet immers bij u als persoon en de manier waarop u wilt leven aansluiten. Daarom ga ik graag met u in gesprek om uw precieze woonwensen samen in kaart te brengen. Door goed te luisteren naar de opdrachtgever en te kijken naar de context kom ik tot een ontwerp dat past op de plek en bij de gebruiker.

Mijn ontwerpen zijn eigentijds met respect voor de directe omgeving. Ik streef naar een duurzaam ontwerp dat, in al zijn eenvoud, jaren zal voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Op de website van Studio Slotboom staan wat voorbeelden van nieuwbouwplannen en uitbreidingen van woonhuizen ter inspiratie.

Als u een concrete vraag heeft of als u een afspraak wilt maken, kan dat via telefoonnummer 06 27 58 55 41 of via email info@studioslotboom.nl (het eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend). Dan bekijken wij samen wat ik voor u kan gaan (be-)tekenen.

Met vriendelijke groet,

Emile Slotboom | Studio Slotboom | Eindhoven

Maatwerk bij nieuw- en uitbouwplannen

Foto's

Portfolio Studio Slotboom

Soort gebouw

Aanbouwplannen
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Bouwkundig ontwerpbureau
Herbestemming
Interieurontwerper
Levensloopbestendig
Nieuwbouwplannen
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Uitbreidingsplannen
Utiliteitsbouw
Verbouwplannen
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Studio Slotboom


Grasrups 3 5658 GC Eindhoven
06 27585541 Klik om te bellen