Studio Mariska Jagt


Donklaan 61 2254 AB Voorschoten
070 740 0050 Klik om te bellen

Over Studio Mariska Jagt

Studio Mariska Jagt werd in 2010 gelanceerd door interieurontwerpster Mariska Jagt. Haar persoonlijkheid, verfijnde smaak en visie op wonen, werken en leven zie je in één opslag terug in haar werk. Als geen ander kan ze zich inleven in de wensen en behoeftes van haar opdrachtgevers en ze bereikt door intensieve samenwerking met haar opdrachtgevers eigentijdse en stijlvolle designoplossingen. Naast haar passie voor interieurontwerp legt Mariska zich toe – samen met gespecialiseerde partners – op de ontwikkeling van nieuwe producten.

De studio staat garant voor karaktervolle interieurs die een serene elegantie in zich dragen. Met bijzondere oplossingen en een sterk oog voor detail ontwerpt Studio Mariska Jagt high-end interieurs waarin de gebruiker zich thuis voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd.

Het portfolio van de Studio Mariska Jagt bestaat uit een breed scala van nationale en internationale projecten: van villa’s tot hotels, van openbare ruimtes tot hoofdkantoren. Voor elk project start de studio een traject op maat, waarbij de opdrachtgever altijd centraal staat.

Good taste | Contemporary Elegance | Quiet Luxury | Camouflaged Glamou

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect
Technisch
Woningbouw

Onze locatie

Studio Mariska Jagt


Donklaan 61 2254 AB Voorschoten
070 740 0050 Klik om te bellen