Studio Lime Interieurconcepten


Waterlinie 505 5658 NN Eindhoven
06-51168060 Klik om te bellen

Over Studio Lime Interieurconcepten

#MISSIE
Wij ontwerpen gezonde werkplekken waar mensen zich goed voelen. Dit doen we voor gepassioneerde ondernemers in de horeca, zorg, kantoorsector of het onderwijs. Dit feelgood interieurconcept, passend bij de ondernemer, is leidend voor het verhaal dat het interieur moet gaan vertellen. Door onze creativiteit en vakkennis met veel liefde in te zetten weten wij interieurs te creëren waar een positieve energie hangt, waar je graag wilt zijn, wilt blijven…omdat het goed voelt!

#IDENTITEIT
Wij werken graag voor ondernemers die warm lopen voor een mooi interieur maar niet precies weten hoe ze dit zelf moeten realiseren. Zij hebben vaak een helder beeld voor ogen waar ze heen willen met hun onderneming, maar hoe vertaal je dat naar een interieur? Wij zijn goed in het bedenken van een passend concept dat waar de ondernemer zich in herkent. Zo komt er bezieling in die aansluit bij de identiteit van de onderneming.

#CONCEPT
Het bedenken van een passend concept is een proces van goed luisteren, aanvoelen, onderzoeken, uitschrijven, beeldmateriaal zoeken, associëren, verbanden leggen en uiteindelijk een verhaal vertellen dat als kapstok kan dienen om alle elementen (routing, interieur, grafisch ontwerp, food etc) aan op te hangen.

#BIOPHILIC DESIGN
Wij ontwerpen veel van onze projecten volgens de principes van biophilic design; een ontwerpmethode die de natuur, en daarmee haar helende en herstellende eigenschappen, naar binnen haalt. Door de natuur naar de bebouwde omgeving te halen zorg je ervoor dat gebruikers profiteren van de vele voordelen die de natuur te bieden heeft zoals een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim, een groter gevoel van welzijn en meer creativiteit.

Kijk voor projectfoto's en referenties op onze site.

Foto's

Interieur CoffeeLab Eindhoven

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect

Artikelen

Biophilic Design

Het is al enige tijd geleden dat ik er voor het eerst mee in aanraking kwam; Biophilic Design. En hoe meer ik er over hoorde, hoe meer ik dacht; “maar dat is precies wat ik al jaren probeer te doen...

Onze locatie

Studio Lime Interieurconcepten


Waterlinie 505 5658 NN Eindhoven
06-51168060 Klik om te bellen