Studio Lime Interieurconcepten


Waterlinie 531 5658 NN Eindhoven
06 51168060 Klik om te bellen

Wij ontwerpen met de natuur (biophilic design)
Wij ontwerpen duurzame interieurs
25 jaar ervaring op zakelijke markt

Over Studio Lime Interieurconcepten

Wij ontwerpen gezonde werkplekken, gebaseerd op de natuur, waarin mensen zich direct goed voelen. Dit doen we voor gepassioneerde ondernemers in de horeca, zorg, kantoorsector of het onderwijs. Dit duurzame interieurconcept is leidend voor het verhaal dat het interieur moet gaan vertellen. Door onze creativiteit en vakkennis met veel liefde in te zetten weten wij interieurs te creëren waar een positieve energie hangt, waar je graag wilt zijn, wilt blijven…omdat het goed voelt!

#IDENTITEIT Wij werken graag voor ondernemers die warm lopen voor een mooi interieur maar niet precies weten hoe ze dit zelf moeten realiseren. Zij hebben vaak een helder beeld voor ogen waar ze heen willen met hun onderneming, maar hoe vertaal je dat naar een interieur? Wij zijn goed in het bedenken van een passend concept waar de ondernemer zich in herkent. Zo komt er bezieling in die aansluit bij de identiteit van de onderneming.

#CONCEPT Het bedenken van een interieur concept is een proces van goed luisteren, aanvoelen, onderzoeken, uitschrijven, beeldmateriaal zoeken, associëren, verbanden leggen en uiteindelijk een verhaal vertellen dat als kapstok kan dienen om alle elementen (routing, interieur, grafisch ontwerp, food etc) aan op te hangen. Altijd met de natuur als inspirator en leidraad. Zo ontstaan een holistisch ontwerp.

Kijk voor projectfoto's en referenties op onze site.

Foto's

Interieur CoffeeLab Eindhoven

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Biophilic designer
Interieurarchitect

Artikelen

Biophilic Design

Het is al enige tijd geleden dat ik er voor het eerst mee in aanraking kwam; Biophilic Design. En hoe meer ik er over hoorde, hoe meer ik dacht; “maar dat is precies wat ik al jaren probeer te doen...

Onze locatie

Studio Lime Interieurconcepten


Waterlinie 531 5658 NN Eindhoven
06 51168060 Klik om te bellen