Stijlgroep Landschap en Stedelijke Ruimte


Piekstraat 33 3071 EL Rotterdam
0104138020 Klik om te bellen

Over Stijlgroep Landschap en Stedelijke Ruimte

Stijlgroep landschap en stedelijke ruimte is een multidisciplinair ontwerpbureau. Vanuit Rotterdam werken wij dagelijks aan de ontwikkeling en inrichting van onze leefomgeving. Wij kiezen hierbij voor een brede aanpak; al het goede uit de landschapsarchitectuur, stedenbouw en architectuur wordt met elkaar verbonden. In die aanpak herkent men onze roots, de Rotterdamse mentaliteit: durven en doen!

Met passie en creativiteit werken wij op alle schaalniveaus aan haalbare plannen, van masterplanning tot aan detailontwerp. We spelen daarmee in op de ontwerpvragen in de Nederlandse markt en zetten de aldus opgedane kennis en ervaring ook in binnen onze buitenlandse projecten. De bindende factor bij alle opdrachten is onze benaderingswijze. Vanuit een landschapsarchitectonisch perspectief zoeken wij naar de eigenheid van de opgave, het specifieke karakter van de plek en de rol van de mens binnen het geheel, als gebruiker maar ook als opdrachtgever.

Wij herkennen de belangen van alle betrokken partijen, gaan hier zorgvuldig mee om en zijn ons bewust van alle omgevingsfactoren. Mens en landschap zijn onze inspiratiebronnen. Ze brengen ons er toe om met groot enthousiasme ontwerpen tot stand brengen. Hierbij treden wij buiten gebaande paden wanneer de opgave hierom vraagt. Een heldere visie op ons vak geeft ons de mogelijkheid om in iedere opdracht het beste boven te halen.

Foto's

Patio Maasstadziekenhuis

Soort gebouw

Herbestemming
Technisch
Woningbouw

Onze locatie

Stijlgroep Landschap en Stedelijke Ruimte


Piekstraat 33 3071 EL Rotterdam
0104138020 Klik om te bellen