Stijl Architectuur BV BNA


Voorstraat 48 3311 ER Dordrecht
078-6489607 Klik om te bellen

Over Stijl Architectuur BV BNA

Stijl Architectuur BV BNA is een jong architectenbureau opgericht door Emiel Visser en Bertil Dekker en is gevestigd in Dordrecht, waar op een enthousiaste wijze aan een grote verscheidenheid van projecten gewerkt wordt.
Door vroegtijdige aandacht voor alle facetten van het bouwproces zoals esthetica, bouwtechniek, planning en financiën wordt een zo optimaal mogelijk ontwerp gerealiseerd.

Stijl Architectuur werkt allround en legt zich niet toe op een bepaalde doelgroep. Onze opdrachten strekken zich uit van relatief kleine interieuropdrachten tot aan stedenbouwkundige studies en van particuliere woningbouw tot aan appartementen- en kantoorgebouwen. Onze opdrachtgevers zijn net zo verscheiden van aard; particulieren, projectontwikkelaars, (bouw)bedrijven, woningbouwverenigingen en overheden.

Stijl Architectuur onderscheidt zich door vraag- en klantgerichte ontwerpen. Dat wil zeggen dat het proces en het product geheel in het licht van de vraag van de klant staan waarbij het eindresultaat een zowel esthetisch, technisch, juridisch als financieel kwalitatief hoogstaand product is.

Stijl Architectuur is lid van de BNA en hanteert als algemene voorwaarden de standaard regelingen, opgesteld door de BNA (Bond van Nederlandse Architecten).

Met plezier hebben we de afgelopen jaren als bureau deelgenomen aan projecten die ontwikkeld werden volgens de laatste bouwmethodieken, zoals Lean en BIM. Wij zijn met het integreren van deze methodieken volledig klaar voor de toekomst.

Voor ons bureau is het werken in teamverband een vanzelfsprekendheid. We zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking gedurende het gehele bouwproces uiteindelijk zal leiden tot hogere kwaliteit en beperking van kosten.

Ons bureau stelt zich ten doel om te allen tijde een echte teamspeler te zijn en we kunnen, door up-to-date kennis, een waardevolle bijdrage aan het bouwproces leveren. 

Stijl Architectuur BV BNA in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Budget controle
Gezondheidszorg
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Stedenbouw
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Stijl Architectuur BV BNA


Voorstraat 48 3311 ER Dordrecht
078-6489607 Klik om te bellen