Steenhuis Bukman Architecten B.V.


Oude Delft 49 2611 BC Delft
0152146668 Klik om te bellen

Over Steenhuis Bukman Architecten B.V.

Steenhuis Bukman Architecten levert al ruim vijfentwintig jaar een bijdrage aan de stedenbouw en architectuur in Nederland. Ons werkterrein is breed en varieert van particuliere villa’s tot stedenbouwkundige masterplannen. Woningbouw in herstructureringsgebieden, woonzorgcomplexen en haalbaarheidsstudies vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. Omdat wij op verschillende schaalniveaus tegelijk kunnen werken, worden wij vaak gevraagd om in een project niet alleen als architect, maar ook als stedenbouwkundige te fungeren.

Een goede samenwerking met de opdrachtgever staat bij ons altijd voorop. Graag betrekken wij in een vroeg stadium alle partijen bij het ontwerpproces. We zijn er van overtuigd dat het communiceren met alle betrokkenen essentieel is om tot een goed resultaat te komen. In dit proces spelen wij als architect graag een actieve en inspirerende rol.
Van onze opdrachtgevers horen we regelmatig dat we zeer communicatief zijn en sterk in het samenbrengen van verschillende partijen. In complexe ontwerpprocessen en in projecten met bewonersinspraak komt deze eigenschap uitstekend van pas. 

Steenhuis Bukman Architecten is een betrouwbare partner in het ontwerpproces; oplossingsgericht en flexibel. Daarbij verliezen we het eindresultaat – een fraai en functioneel gebouw of een prettige woonomgeving – nooit uit het oog. Met de kennis die we in de afgelopen twintig jaar hebben opgebouwd op het gebied van bouwkosten en exploitatiekosten zijn we uitstekend in staat mee te denken met de opdrachtgever en projecten te realiseren binnen het vooraf vastgestelde budget.

Steenhuis Bukman Architecten kan alle disciplines verzorgen die noodzakelijk zijn bij het realiseren van een bouwplan: het ontwerp, de contractvorming, het bestek, de kostenbewaking en de directievoering. Wij werken met een hecht team van gedreven en goed opgeleide vakmensen. Bij elk project is Roelf Steenhuis of Marc Bukman van begin tot eind persoonlijk betrokken.

Foto's

Herstructurering Bomenwijk Delft

Steenhuis Bukman Architecten B.V. in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Herbestemming
Stedenbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Steenhuis Bukman Architecten B.V.


Oude Delft 49 2611 BC Delft
0152146668 Klik om te bellen