RoosRos Architecten


's-Gravenpolderseweg 1c 4462 CC Goes
0113 - 23 76 50 Klik om te bellen

Over RoosRos Architecten

RoosRos Architecten is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking en bouwbegeleiding. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland en Goes. Ons kantoor in Goes is gevestigd in de Goese watertoren. Deze als eerste in Nederland gebouwde stalen watertoren uit 1912 werd in 1997 door een projectontwikkelaar ontwikkeld tot kantoor. Verschillende bedrijven zijn hierin gevestigd. Bij de ontwikkeling is een uniek stuk industrieel erfgoed behouden gebleven wat op 35 meter hoogte een prachtig uitzicht over Zeeland geeft.

Ons portfolio onderscheidt zich met projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang. Voor een kleinere particuliere opdracht zetten we ons met evenveel passie in als voor een groot bedrijfspand of een complex stedenbouwplan.

We willen projecten realiseren die bijdragen aan de ruimtelijke kwaliteit van de gebouwde omgeving. Met ons hoofd in de wolken en onze voeten in de klei gaan we op zoek naar de essentie.

Enerzijds zijn we namelijk ontdekkingsreizigers, dromers, altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om te verrassen en te vernieuwen. Aanpakkers ook, die grenzen opzoeken en zich niet laten weerhouden door belemmeringen en schijnbare onmogelijkheden.

Anderzijds zijn we nuchter. Een project moet efficiënt zijn, haalbaar binnen budget en planning en voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Binnen dat uitdagende speelveld – tussen wolken en klei – gaan we op zoek naar de essentie. Dat doen we door nieuwsgierig te zijn, verder te kijken en vragen te stellen. Door gebaande paden te verlaten en nieuwe wegen in te slaan. Maar vooral door mensen mee te nemen op onze zoektocht, op weg naar het antwoord op die ene vraag: hoe herkennen zij zich in ons ontwerp?

Zo creëren we oplossingen die voldoen aan de wensen van de gebruikers, maar ook duurzaam passen in de context. Dát is voor ons ruimtelijke kwaliteit.

Foto's

Kantoor Goes

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

RoosRos Architecten


's-Gravenpolderseweg 1c 4462 CC Goes
0113 - 23 76 50 Klik om te bellen