Rik de Jager Interieur Architectuur


Levantkade 200 1019 BG Amsterdam
06 11022222 Klik om te bellen

Over Rik de Jager Interieur Architectuur

Rik de Jager is ambachtelijk meubelmaker en architectonisch vormgever, opgeleid aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.
Afgelopen decennia heeft hij met succes een grote diversiteit aan ontwerpen gecreëerd en gerealiseerd.
Zijn werk kenmerkt zich door rust, ruimtelijkheid, harmonie en symmetrie, met groot respect voor de woon- c.q. werkomgeving en de gebruiken van de opdrachtgever.
Rik de Jager onderscheidt zich in positieve zin door de wensen en mogelijkheden te vertalen naar doordachte ontwerpen die met heldere, nauwkeurige tekeningen worden weergegeven.
Door zijn achtergrond als ambachtelijk meubelmaker kan hij met veel oog voor detail meubel-maatwerk inpassen, al dan niet in combinatie met reeds aanwezige meubels.
Naast het interieur is ook het exterieur, zoals uitbreidingen van woonhuizen en gevel-modificatie, aan Rik de Jager toevertrouwd.
Of het nu gaat om een complete verbouwing of om onderdelen daarvan, zoals bijvoorbeeld een verlichtingsplan of een ontwerp van een keuken of receptiebalie: Rik de Jager zal kundig, gedreven en in prettige samenwerking het beste resultaat nastreven.

Foto's

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Renovatie
Restauratie

Onze locatie

Rik de Jager Interieur Architectuur


Levantkade 200 1019 BG Amsterdam
06 11022222 Klik om te bellen