P&M furniture BV


Jacob Merlostraat 26 5961 AB Horst
0773977888 Klik om te bellen

Over P&M furniture BV

P&M furniture Interieurdesign voor horeca en projecten

Het designteam van P&M furniture werkt samen met gerenommeerde internationale interieur architecten voor het ontwerp en de realisatie van toonaangevende interieurprojecten op het gebied van horeca en publieke ruimtes.

Het gaat hierbij niet alleen om het design. Het gaat erom hoe uw gasten zich voelen. En om de details die het imago en de aantrekkingskracht van uw bedrijf bepalen. Met een team van hooggekwalificeerde ontwerpers, ingenieurs en architecten, en met uw inbreng gedurende het hele proces, bieden wij designoplossingen voor interieurinrichting op maat: ingetekende plattegronden, 3D visualisaties, professionele advisering, designconcepten en productdesign op maat.

Wij ontwerpen. Wij plannen. Wij maken. Kortom wij leveren turn-key projecten: horeca- of projectmeubilair, op maat gemaakte items, bars, vloeren, decoratie, verlichting en accessoires. Wij besteden extra aandacht aan relevante factoren - concept, functionaliteit, emotie, doelgroepen, design, ergonomie, duurzaamheid, materialen, kleuren, kostenefficiëntie, ecologie - en wij kiezen de juiste combinatie die elk nieuw project tot iets unieks maakt. Wij leveren hoge kwaliteitsproducten, snelle en flexibele oplossingen voor restaurants, hotels, clubs, bars en projecten.

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect

Onze locatie

P&M furniture BV


Jacob Merlostraat 26 5961 AB Horst
0773977888 Klik om te bellen