Nugter Architectuur


Toussaintkade 1 2513 CJ 's-Gravenhage
+31 70 2230022 Klik om te bellen

Nieuwbouw
Uitbouw
Dakopbouw

Over Nugter Architectuur

Architect uit Den Haag

Modern, eenvoudig en rauwe architectuur. Een nieuwe woning of woninguitbreiding, Nugter Architectuur biedt een volledig pakket van ontwerp tot realisatie. Na een analytische toets van de bestaande omgeving en het programma van eisen, wordt elk ontwerp vertaald naar een realistisch project. De context van de bestaande omgeving en de wensen van de opdrachtgever zorgen voor een ontwerp waar alles in zit, maar niet meer dan nodig.

Oprichter en eigenaar Florian Nugteren (1984) , studeerde in 2011 af als architect aan de Technische Universiteit Delft. Met zijn afstudeer project ontving hij een ‘eervolle vermelding’ en werd het project geselecteerd voor de ArchiPrix. Tijdens en na zijn studie is hij werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus, waaronder mede-oprichter van Studio Kustlijn Architecten (2013-2019). In 2019 richtte hij Nugter Architectuur in Den Haag op.

Tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces blijft Nugter Architectuur betrokken bij het project. Hierdoor wordt de opdrachtgever bijgestaan en blijven de uitgangspunten in het ontwerp overeind.

Foto's

logo

Nugter Architectuur in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau

Project

Nieuwbouw woning, uitbouw, aanbouw, dakopbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Certificeringen

Architect

Onze locatie

Nugter Architectuur


Toussaintkade 1 2513 CJ 's-Gravenhage
+31 70 2230022 Klik om te bellen