Noctum Interieurarchitectuur


Kromme Elleboog 35 3012 VM Rotterdam
010 223 3820 Klik om te bellen

Over Noctum Interieurarchitectuur

Wie zijn wij

Noctum staat niet alleen voor innovatie, tijdloos design en hoogwaardige afwerking met een Italiaanse touch, maar ook voor creativiteit en een persoonlijke aanpak.
Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het concept en het ontwerp van uw woonkamer, uw badkamer, keuken en wellness, evenals het complete interieurontwerp van uw huis van A tot Z.
Ons team van interieurarchitecten begeleidt u bij de realisatie van uw gepersonaliseerde project, eventueel in samenwerking met uw eigen (interieur)architect.

Wij zijn sinds 2008 de Rimadesio projectdealer voor zowel particuliere klanten als architecten en projectontwikkelaars. We staan bekend om onze expertise en ons professionele team, dat betrokken is bij het gehele proces vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering, om een perfect eindresultaat te realiseren.

Onze filosofie

Wij geloven dat een goed ontwerp een zelfverzekerde, comfortabele en authentieke omgeving creëert. Achter elke curator- en ontwerpbeslissing staat het fundamentele principe dat de karaktersterkte van een object wordt gevonden in een prachtig design, uitzonderlijk vakmanschap en een tijdloze esthetiek.

Onze werkwijze

Ons doel is om hoogwaardige, stijlvolle interieurs te leveren door middel van een combinatie van technische kennis van het ontwerp en de interpretatie van de behoeften van de klant.
Dit doen wij in een persoonlijk kennismakingsgesprek om zodoende elkaar beter te leren kennen, de wensen te bespreken, goed te luisteren en vooral de tijd te nemen.
Op basis hiervan starten wij met een conceptvoorstel. Voor elk designthema in het woonhuis of werkplek kan een oplossing gevonden worden, welke wordt gekenmerkt door de hoogst haalbare technische en esthetische kwaliteit.
Noctum werkt zowel voor zakelijke als particuliere klanten, gespecialiseerd in luxe Italiaanse high-end interieurs.

Komt u gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij werken op afspraak.

High-end Italian interior design and architecture

Foto's

Rimadesio Velaria schuifdeuren en dress bold inloopkast

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect
Interieurontwerper
Renovatie
Restauratie
Woningbouw

Onze locatie

Noctum Interieurarchitectuur


Kromme Elleboog 35 3012 VM Rotterdam
010 223 3820 Klik om te bellen