GEVEL


25 t/m 27 januari 2012 Innovatief, grensverleggend en architectonisch verantwoord. GEVEL is met haar kwalitatief hoogstaande exposanten de belangrijkste niche beurs voor de architect en ontwerpers op het gebied van gevels.

GEVEL is innovatief
GEVEL is de nieuwe naam voor GEVELtotaal. Waarom? GEVEL staat synoniem voor architectuur, is kort, krachtig en staat als een huis. Een mooi moment voor een nieuw beeld, nieuwe uitstraling en een zeer innovatieve beurs lay-out. Na het succes van de afgelopen beurs gaan we niet uitbreiden, maar investeren in kwaliteit voor u én de bezoeker. Wederom ook meerdere spectaculaire en nieuwe exposities. Wij durven wel innovatief te zijn....U ook?

 

GEVEL is architectuur
De afgelopen editie is GEVEL niet alleen enorm gegroeid in bezoekersaantallen en exposantenwaardering, maar vooral ook in de kwaliteit van het bezoek. Alle topbureaus met haar toparchitecten hebben de beurs bezocht. Kritische bezoekers die steeds opnieuw verrast willen worden en daar gaan we samen opnieuw voor zorgen. Een spectaculaire beurs lay-out draagt daar toe bij en prikkelt u en ons om vernieuwend en innovatief te kunnen, maar ook te willen zijn. GEVEL is dan hét architectenplatform van Nederland.

 

GEVEL is grensverleggend
Het thema voor deze editie: "Wereldarchitectuur", met uiteraard de dubbelzinnige betekenis van Wereld als onze aardbol (energie, materiaal, water) maar ook als gemeenschap van volkeren (opkomende economieën, verschuivende grenzen van welvaart, medemens).

 

Waar en wanneer:
De beurs GEVEL wordt gehouden van 25 t/m 27 januari 2012 in Ahoy Rotterdam

Website:
www.gevel-online.nl

Locatie
Ahoy, Rotterdam
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam

 

GEVEL2012_Logo_JPG


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via architect-info.nl