Nieuweboer BNA Architektenburo Bob


Graanmarkt 5c 1681 PA Zwaagdijk-Oost
0228582644 Klik om te bellen

Over Nieuweboer BNA Architektenburo Bob

Architektenburo Bob Nieuweboer is sinds 2009 gevestigd te Zwaagdijk-Oost en bestaat 34 jaar. Het is onze kracht om wensen van opdrachtgevers zo goed mogelijk te vertalen naar praktisch realiseerbare bedrijfsgebouwen en woningen. De bedrijfscultuur en werkwijze bij Bob Nieuweboer is snel en efficiënt. Wij proberen o.a. met 3D-programma's, een zo duidelijk mogelijk inzicht te geven in hoe een bouwwerk er uit komt te zien. Op die manier bereik je een optimale koppeling tussen wens en werkelijkheid. To the point, dat is wat klanten van ons mogen verwachten!
In 2012 is ons ontwerp van het bedrijfsgebouw van Dekker Chrysanten BV te Hensbroek, genomineerd voor BNA gebouw van het jaar.
Met het oog op de toekomst hebben wij ons de laatste 2 jaar intensief bezig gehouden met de ontwikkeling van het 'Passief Huis'. In opdracht van de Woningbouwvereniging hebben wij 6 Passief woningen ontworpen welke momenteel worden gebouwd aan de Witte Dam te Westwoud. Deze zéér energiezuinige woningen moeten aan strenge eisen voldoen. Tijdens de bouw wordt door de landelijke Stichting Passief Bouwen.nl regelmatig een strenge controle uitgevoerd om te zorgen dat naast het ontwerp, ook de bouw volgens alle voorschriften van het 'Passief Huis' wordt uitgevoerd. Voor meer info kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Foto's

Ontwerp Dekker Chrysanten BV te Hensbroek

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Nieuweboer BNA Architektenburo Bob


Graanmarkt 5c 1681 PA Zwaagdijk-Oost
0228582644 Klik om te bellen