Mestemaker Architecten BNA


Icarusblauwtje 8 8472 DN Wolvega
0561 851 898 Klik om te bellen

Over Mestemaker Architecten BNA

Mestemaker Architecten BNA Wolvega is een architecten- en ingenieursbureau dat zich richt op het volledig uitwerken van plannen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw.

We ontwerpen in diverse architectuurstijlen welke aansluiten bij uw ideeën. Van kleine verbouwingen tot grotere nieuwbouwproject. Naast architectuur richten we ons ook op stedenbouwkundige vraagstukken en de overige aspecten van de bouwkunde.

Opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, ontwikkelaars en aannemers.

Om tot een geslaagd ontwerp te komen wordt er eerst geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever. Deze wensen vertalen we op een creatieve wijze naar een ontwerp. In overleg en samenwerkend met de opdrachtgever komen we tot een product dat aansluit op uw wensen, budget en past binnen de binnen de voorgeschreven regelgeving.

Mestemaker Architecten is in 2012 opgericht door Theo Mestemaker, architect en bouwkundig ingenieur (ir.). Hij is afgestudeerd aan de TU Delft in de richting architectural engineering. Een specialisatie binnen de architectuur die zicht richt op zowel de architectuur als de bouwtechniek.

Mestemaker Architecten BNA in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Interieurarchitect
Renovatie
Restauratie
Stedenbouw
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Mestemaker Architecten BNA


Icarusblauwtje 8 8472 DN Wolvega
0561 851 898 Klik om te bellen