Maurits Cobben architect.enbureau


Landpoortstraat 16 5371 BT Ravenstein
+31610756883 Klik om te bellen

Over Maurits Cobben architect.enbureau

maurits cobben architect.enbureau werkt sinds zijn oprichting in 2012 aan een grote varieteit aan opdrachten, voor particulieren, bedrijven en professionele opdrachtgevers.
Samen met onze klanten werken we aan een rijk scala van ruimtelijke en beeldende opgaves, van een eenvoudig bouwkundig plan om de klant zonder poespas verder te helpen tot bijzondere projecten in archeologie en monumenten.
Wij bieden hulp bij zowel nieuwbouw als verbouw. Naast het ontwerpen van bouwplannen verrichten wij ook architectonisch onderzoek en ruimtelijke analyses.

Wij werken bewust kleinschalig waarbij wij steeds in wisselende verbanden de samenwerking aangaan. Dat houdt ons scherp, slagvaardig en flexibel.
Onze aanpak is beeldend en onderzoekend, met een bijzondere aandacht voor "context". We voelen ons thuis bij opgaves in (historisch) gevoelige omgeving, herwaardering van het bestaande en complexe opgaven in sociale stadsvernieuwing.

Onze gevoeligheid en aandacht voor de ruimtelijke en sociale context is een belangrijk en onderscheidend kenmerk van onze aanpak. Het is voor ons belangrijk om zowel mensen en tegengestelde belangen bij elkaar te brengen als om het gebouw te verbinden met zijn omgeving. Met kennis van zaken, analytisch vermogen en creativiteit zetten wij ons in om dat te bereiken.

Wij zorgen vanzelfsprekend voor "bouwbare" plannen met een gedegen technische uitwerking.

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Maurits Cobben architect.enbureau


Landpoortstraat 16 5371 BT Ravenstein
+31610756883 Klik om te bellen