Marc Melissen, Architect


Gildebroedersstraat 64 5017 BD Tilburg
06-48753831 Klik om te bellen

Over Marc Melissen, Architect

Op dit moment werk ik voornamelijk voor particulieren. Ik vind het leuk om met mensen mee te denken, hen te adviseren en te begeleiden van idee tot realisatie. In iedere fase doe ik verschillende voorstellen waaruit we samen een keuze maken.

Op verzoek verzorg ik alle voorkomende werkzaamheden: Eerste schets, ontwerp, visualisatie, controle stedenbouw en welstand, kostenraming, constructieve en bouwtechnische uitwerking, contact met gemeente, vergunningen, documenten voor aanbesteding, advies bij keuze aannemer, controle tekeningen van derden, toezicht tijdens de bouw en oplevering.

Voor een indruk van mijn werk en achtergrond zijn de pagina’s Portfolio, Curriculum Vitae en Projectenlijst te bekijken op mijn website: www.melissen.info.

Ik kom graag eens langs om kennis te maken, de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Voor het maken van een afspraak: marc@melissen.info of 06-48753831. Op basis van dit eerste gesprek lever ik een eerste schets, offerte en mogelijke planning, vrijblijvend uiteraard.

Foto's

Verbouwing Goirle

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Renovatie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Marc Melissen, Architect


Gildebroedersstraat 64 5017 BD Tilburg
06-48753831 Klik om te bellen