Manders Architecten BNA


Wethouder den Oudenstraat 4 5706 ST Helmond
0492-345041 Klik om te bellen

Over Manders Architecten BNA

Manders Architecten BNA is sinds februari 2014 verhuisd naar Helmond.
Via de Mortel en Bakel zijn we nu weer op de plaats waar het kantoor in eerste instantie is begonnen. Op deze locatie ligt ons kantoor centraler ten opzichte van onze klanten welke voor het grootste deel uit het oosten van Noord-Brabant komen.

Manders Architecten BNA is een architectenbureau dat al meer dan 30 jaar bestaat en vooral bekend is van ontwerpen voor huizen in wijken als Dierdonk, Brandevoort en de Houtse Akker in Helmond, Berckelbosch, Blixembosch, Meerhoven en Putten in Eindhoven, De Brabander in Venray en Doonheide, Soersel en Neerakker in Gemert-Bakel. Verder houdt Manders Architecten BNA zich met nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen van woonhuizen, kantoren en bedrijfsruimten. Manders Architecten BNA ontwerpt zowel modern als klassiek, van boerderij tot villa en van starter tot “kasteel”.

Manders Architecten BNA onderscheidt zich door zijn praktische benadering. Alle opdrachten worden voorafgegaan door een diepgaand gesprek waarin de wensen van de opdrachtgever voorop staan. De wensen en fantasieën van de opdrachtgever worden vervolgens vertaald in een concreet ontwerp dat past binnen de regels van het bestemmingsplan. De opdrachtgever staat hierbij centraal wat resulteert in individuele architectuur.

We verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn om te kunnen bouwen of verbouwen. We maken het ontwerp en de bouwtekeningen. Daarnaast maken of verzorgen we alle overige gegevens welke nodig zijn om de juiste vergunningen te krijgen. Als u gaat bouwen met een aannemer dan kunnen we dit traject voor u begeleiden, vanaf de selectie van de aannemer tot aan de oplevering.
Daarnaast adviseren we over ventilatie, energievoorzieningen, bouwmogelijkheden, duurzaam bouwen e.d.

Foto's

woonhuis Diredonk

Manders Architecten BNA in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Interieurarchitect
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Manders Architecten BNA


Wethouder den Oudenstraat 4 5706 ST Helmond
0492-345041 Klik om te bellen