Linda vd Sanden Architectenbureau


Wethouder Sonneveldhof 3 2645 BP Delfgauw
0620362680 Klik om te bellen

Over Linda vd Sanden Architectenbureau

Linda van der Sanden Architectenbureau heeft een eigentijdse signatuur maar er is ruimte voor de eigen wensen van opdrachtgevers en kwaliteiten van het originele karakter van bestaande gebouwen.

Het bureau besteedt ruime aandacht aan de cliënt, het ontwerp, de uitwerking en de bouwbegeleiding.

Linda van der Sanden: ‘In een ideale werkverhouding is er sprake van een grote wisselwerking tussen architect en opdrachtgever en wordt een ontwerp gemaakt vanuit de beleving van de gebruiker. In het prilste stadium werk ik daarom met referentiebeelden en handschetsen en nodig ik opdrachtgevers uit om samen te schetsen en ideeën te leveren en worden er meerdere alternatieven onderzocht. Een ontwerp is voor mij pas geslaagd als de opdrachtgever het idee heeft het zelf ontworpen te hebben!’

In het werk van Linda van der Sanden speelt licht een hoofdrol. Het brengt nuances en contrast aan in de ruimtelijkheid en vorm van de ontwerpen.

Linda van der Sanden: ‘Daglicht heeft een positieve invloed op de mens. Dat geldt voor de hoeveelheid licht maar ook voor de kwaliteit van het licht. Door het ervaren van de wisseling van de seizoenen en het klimaat voelen mensen zich betrokken bij de buitenwereld, iets dat het welzijn van de mens bevordert.

Ook de omgeving is belangrijk. Een gebouw staat nooit op zichzelf maar gaat een relatie aan met de plek.

‘In mijn architectuur pas ik zichtlijnen toe om het gebouw te richten naar de omgeving waardoor specifieke plekken in de buitenruimte aansluiten op specifieke plekken in het interieur’.

Linda van der Sanden Architectenbureau streeft naar een heldere open uitstraling gecombineerd met een kleurstelling die bij de gebruiker past.

Linda vd Sanden Architectenbureau in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Interieurarchitect
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Linda vd Sanden Architectenbureau


Wethouder Sonneveldhof 3 2645 BP Delfgauw
0620362680 Klik om te bellen