Leon Broeren architecten


Wittevrouwensingel 99 3514 AM Utrecht
+31 (0) 624 536 790 Klik om te bellen

Over Leon Broeren architecten

Leon Broeren architecten is een breed georiënteerd architectenbureau uit Utrecht. Samen met onze partners werken wij met veel enthousiasme door heel Nederland aan uiteenlopende projecten voor particuliere opdrachtgevers als ook voor professionele opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, transformatie en uitbreiding van gebouwen en monumenten. Daarnaast ontwerpen wij duurzame, eigentijdse en moderne nieuwbouwprojecten.

Voordat we aan de slag gaan nemen we graag de tijd om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn. Anderzijds lichten wij ons bureauverhaal toe. Daarbij is het ontwerpproces hectisch en gebaseerd op vertrouwen. Daarom bespreken wij graag van tevoren wat we van elkaar verwachten voor een wederzijdse match. U bent van harte welkom bij ons op bureau of wij komen graag langs bij u op locatie.

Uw wensen staan centraal en vormen de inhoudelijke uitgangspunten van het ontwerp. Daarbij luisteren wij aandachtig en bieden we verrassende ontwerpoplossingen. Deze wisselwerking tussen architect en opdrachtgever bepaalt uiteindelijk het ontwerp. En omdat iedere opdrachtgever anders is levert dat unieke resultaten op. Daarbij is onze architectuur herkenbaar door haar duidelijke vormen, met een helder lijnenspel en een strakke detaillering. Anderzijds door de vriendelijke invulling met oog voor de locatie en de gebruiker.

Foto's

House of Bird Diemerbos

Leon Broeren architecten in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Interieurarchitect
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

Leon Broeren architecten


Wittevrouwensingel 99 3514 AM Utrecht
+31 (0) 624 536 790 Klik om te bellen