Lautenbag Architectuur bv


Voorstreek 5 8911 JH Leeuwarden
06 18 94 13 35 Klik om te bellen

Over Lautenbag Architectuur bv

Lautenbag Architectuur werd op 6 maart 2009 door Diana Lautenbag (1979) opgericht. Lautenbag studeerde in 2005 af aan de TU Delft. Voor de oprichting van haar eigen bureau werkte zij bij toonaangevende architectenbureaus in Engeland en Nederland. Het bureau heeft projecten in heel Nederland.

Het bureau is actief op het gebied van stedenbouw, utiliteitsbouw, woningbouw en interieur en biedt voor elk project creatieve, slimme, duurzame en eigentijdse oplossingen in vorm, materialisering, techniek en detail.

Lautenbag Architectuur werkt voor particulieren, overheid, bedrijven en non-profit organisaties. Het gehele traject, van schetsontwerp tot werktekening en van budgetbewaking tot bouwbegeleiding kan het bureau voor u verzorgen. Het bureau werkt hiervoor samen met betrouwbare partners, waaronder Lautenbag Advies.

Functionaliteit van architectuur en afstemming op de omgeving is voor Lautenbag vanzelfsprekend. Daarnaast is duurzaam ontwerp, het gebruik van duurzame materialen en het uiterste halen uit het beschikbare budget voor Lautenbag Architectuur erg belangrijk, maar een opdracht is pas geslaagd als de opdrachtgever tevreden is!

Foto's

Vrijstaande woning Heerenveen

Lautenbag Architectuur bv in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

Lautenbag Architectuur bv


Voorstreek 5 8911 JH Leeuwarden
06 18 94 13 35 Klik om te bellen