KKA architecten


Postbus 618 3000 AP Rotterdam
010-4141737 Klik om te bellen

Over KKA architecten


KKA architecten is de voortzeting van Kingma Roorda architecten. Ruurd Roorda heeft zijn eigen bureau opgericht: Roordaendb architecten.

Kingma Roorda architecten BNA is in 1989 opgericht door Klaas Kingma en Ruurd Roorda, na hun afstuderen aan de TU-Delft (cum laude) en het winnen van enkele architectuurprijsvragen.

Deze prijsvragen leiden tot de eerste bouwopdrachten: een aanpasbare woontoren in Den Haag en een woonbuurt in Eindhoven. Sindsdien ontwerpt en realiseert het bureau naast woningen ook onderwijsgebouwen, kantoorgebouwen, winkelruimtes, restaurants en interieurs, voor opdrachtgevers van uiteenlopende huize.

Duurzaamheid, hergebruik, regionalisme, aanpasbaarheid, kantoorinnovatie en nieuwe leeromgevingen zijn aandachtsgebieden waarmee bijzondere ervaring is opgedaan.

KKA architecten werkt in een horizontale structuur. Directe communicatie is hierdoor vanzelfsprekend. De ontwerpen komen tot stand in teams, waarin een projectarchitect en all-round projectmedewerkers gezamenlijk de verschillende fasen van het proces doorlopen. Verslaglegging van alle ontwerpbeslissingen in relatie tot tijdpad, bouwkosten en kwaliteit schept de voorwaarde voor een inzichtelijk en toetsbaar ontwerpproces.

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

KKA architecten


Postbus 618 3000 AP Rotterdam
010-4141737 Klik om te bellen