Keeris Architecten


Dijk 14 5521 AX Eersel
0497514480 Klik om te bellen

Over Keeris Architecten

Keeris Architecten is een toonaangevend ontwerpbureau in de Brabantse Kempen, het creatieve team bestaat uit 9 enthousiaste medewerkers. Al meer dan 30 jaar opereren we in de regio Zuid-Nederland, ook het grensgebied met België vormt een belangrijke afzetmarkt.

Ieder project wordt beschouwd als een unieke opgave met een eigen identiteit. Kenmerkende elementen zoals het programma van eisen, de locatie en stedenbouwkundige uitgangspunten spelen hierin een belangrijke rol.
De opdrachtgever staat centraal en er wordt gestreefd naar realistisch maakbare architectuur. De korte communicatielijnen en de platte transparante organisatiestructuur bevorderen de collegiaal en informele sfeer waardoor het bureau zich kenmerkt als een betrouwbare partner.

De afgelopen jaren heeft er zich een kring van vaste opdrachtgevers verzameld die zeer tevreden zijn over de resultaten, de kwaliteit en de visie van het bureau. Wij breiden voortdurend ons kennisgebied uit en staan open voor uitdagingen in de architectuur.

Het kantoor is gevestigd in een monumentaal pand uit 1880, aan de Dijk in het centrum van Eersel. 

Foto's

kantoor Keeris Architecten

Keeris Architecten in het kort

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

Keeris Architecten


Dijk 14 5521 AX Eersel
0497514480 Klik om te bellen