Joosteninterieur Rotterdam interieurarchitect


Schieweg 97A02 3038 AJ Rotterdam
010 848 9943 Klik om te bellen

Over Joosteninterieur Rotterdam interieurarchitect

Joosteninterieur is een jonge en veelbelovende onderneming gevestigd te Rotterdam, met een specialisme in interieurarchitectuur en advies voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Allereerst, wat doet een interieurarchitect ?
Een interieurarchitect (vroeger ook wel binnenhuisarchitect genoemd) wordt vaak verward met een stylist of interieurontwerper. Het verschil: een interieurarchitect heeft naast de benodigde creatieve vaardigheden ook (bouwkundige) technische kennis. Een interieurarchitect kan een muur verplaatsen of verwijderen, een vide -of uitbouw aanbrengen, of een maatwerk meubel (kast, keuken, etc.) ontwerpen. Uiteraard kan een interieurarchitect u ook voorzien van interieuradvies of aan -en verkoopadvies. Alles met het uiteindelijke doel de meest ideale leef-, werk -of winkelomgeving te creëren.

Wat doet Joosteninterieur, interieurarchitectuur en advies ?
Joosteninterieur realiseert hoogwaardige interieurontwerpen voor woonhuizen, villa’s, winkels, appartementen, kantoren, hotels, scholen, openbare gebouwen, horecagelegenheden, restaurants, etc. Ook bij een renovatie of verbouwing kan Joosteninterieur uitkomst bieden. Waar een aannemer of interieurbouwer veelal functioneel denkt, zoekt Joosteninterieur daarentegen naar de juiste balans tussen belevingswaarde en functionaliteit. Hij zal uw zaken behartigen, u bijstaan in het maken van de juiste keuzes en het project vakkundig begeleiden (aanbesteding, vergunningen, etc.). Joosteninterieur behoedt u voor fouten en onnodige kosten. Mocht u het kleinschaliger aan willen pakken, dan kan Joosteninterieur u voorzien van interieuradvies of aan -en verkoopadvies.
Ongeacht het interieurvraagstuk zal er altijd gezocht worden naar een passend, eigen en verassend ontwerp dat perfect bij u of bij uw klanten past. Een ontwerp waar u en/of uw klanten zich goed bij voelen en een resultaat dat aan uw verwachting voldoet of deze zelfs overtreft.

Interieurarchitect Wouter Joosten (Joosteninterieur) is geregistreerd en aangesloten bij Stichting Bureau Architectenregister (SBA) onder nummer: 4.100901.006.

Interieurarchitect Rotterdam interieurarchitect

Foto's

Verbouwing woning Ridderkerk

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Joosteninterieur Rotterdam interieurarchitect


Schieweg 97A02 3038 AJ Rotterdam
010 848 9943 Klik om te bellen