IRIS architecten


Heuveloord 25d 3523 CK Utrecht
0307857015 Klik om te bellen

Over IRIS architecten

Wie we zijn:

IRIS architecten is de optelsom van ervaring en vriendschap. Wij kennen elkaar sinds 2006 en werken vanaf dat moment samen. Eerst met elkaar in dienst bij een bureau, later als zelfstandigen en in 2019 hebben we de keuze gemaakt samen verder te gaan. Vier weten meer dan één, vier kunnen meer dan één, vier bouwen meer dan één. In vier woorden: professioneel, enthousiast, modern, precies.

Goed om te weten: we hebben een groot netwerk van aannemers, constructeurs en andere adviseurs.

Wat we doen:

IRIS architecten ontwerpt op maat voor jou. We maken een paviljoen in je tuin met een werkkamer en logeerkamer voor de schoonfamilie. We bouwen een moderne vrijstaande villa met zeven slaapkamers voor een samengesteld gezin. We renoveren een monument zodat jij erin kunt wonen of werken.

Maar we zijn ook samengegaan om groter te denken en te bouwen. Zo werken we nu aan de uitbreiding van een basisschool in Utrecht, betaalbare startersappartementen, een zorgcentrum in de Achterhoek en herbestemming van een handvol watertorens in het hele land. Ondertussen dromen we van een futuristisch museum aan een gracht in Amsterdam, een nieuw stadion voor FC Emmen (zonder kunstgras) en we willen ook nog de socialewoningnood oplossen met écht mooie appartementen.

Wij begrijpen dat het lastig is om van idee tot gebouw te komen. IRIS architecten helpt de ideeën scherp te krijgen. Inderdaad, zoals de iris van je oog helpt bij scherp beeld. IRIS architecten weet wat er voor nodig is om een bouwwerk eenvoud uit te laten stralen (dat is iets anders dan dat het simpel is). Wij garanderen dat het idee in jouw hoofd in onze uitvoering beter is dan je durfde hopen.

Foto's

De vier architecten op het dak van onze watertoren

IRIS architecten in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

IRIS architecten


Heuveloord 25d 3523 CK Utrecht
0307857015 Klik om te bellen