Huis & Interieur


De Blouwel 10 4761 XX Zevenbergen
0641199135 Klik om te bellen

Over Huis & Interieur

Huis & Interieur is begin 1999 opgericht door Ingrid Gommers, na het afronden van de opleiding tot interieurvormgever. Huis & Interieur biedt een uitgebreid dienstenpakket van bouwtekeningadvies tot een compleet interieurontwerp. Het voordeel van dit brede dienstenpakket is, dat je met maar één gesprekspartner voor wat betreft bouwtekening/verbouwing en interieur het hele traject van bouw of verbouwing plus inrichting kunt doorlopen. Hierdoor kan alles goed doordacht op elkaar afgestemd worden, zodat het aan het eind van de rit allemaal klopt naar de wensen van de opdrachtgevers. Huis & Interieur is gevestigd bij Breda, maar werkt door heel Nederland en voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Waarmee kan Huis & Interieur helpen: 

- bouwtekeningadvies - second opinion: is de indeling praktisch (slaan er geen deuren tegen elkaar, staat er geen toilet onder een schuin dak enz).

- verbouwingsontwerp - u wilt aanbouwen, maar hoe groot, welke vorm en passend bij het toekomstig gebruik van de aanbouw

- interieuradvies - dit kunnen mondelinge tips zijn voor bijv. een andere kleur op de wand of nieuwe gordijnen

- interieurontwerp - een andere meubelopstelling met bestaande of nieuwe meubels - incl. 2D en 3D-tekeningen

- keukenontwerp - een ontwerp, dat mooi aansluit bij de rest van de woning en niet alleen een ontwerp voor het hoekje waar gekookt wordt

- kleuradvies - kleur kan een interieur maken of breken

- verlichtingsplan - één van de eerste zaken waar over nagedacht moet worden in het geval van nieuwbouw of verbouwing!

- woonshoppen - aankoopadvies voor meubels of woonaccessoires om miskopen te voorkomen 

Alle adviezen zijn onafhankelijk. Dit houdt in, dat een klant voor een keuken of meubels niet naar één of meer bepaalde winkels gestuurd wordt, maar meubels of een keuken geadviseerd krijgt, die aansluiten bij zijn/haar/hun wensen. Wil de klant wel aan de hand genomen worden, dan zijn er diverse partijen waar ik mee samenwerk.

Huis & Interieur is aangesloten bij BNS Crisp en Master Of Interiordesign.

Huis & Interieur in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Binnenhuisarchitect
Interieurarchitect

Overig

BNS Crisp

Onze locatie

Huis & Interieur


De Blouwel 10 4761 XX Zevenbergen
0641199135 Klik om te bellen