Hersbach en Könst Architecten


Mathenesserdijk 416a 3026 GV Rotterdam
0646710886 Klik om te bellen

Over Hersbach en Könst Architecten

Tineke Könst en Peter Hersbach vormen samen een bureau dat met veel plezier werkt aan diverse opgaven. De kracht van het bureau ligt in de manier hoe zij omgaat met complexe opgaven. Het bureau heeft kennis en ervaring op het gebied van woningbouw, kantoren, landschap en infrastructuur.

Ontwerpen is voor het zoeken naar de ultieme oplossing door analyse van de plek, omgeving, programma en onderzoek. In onze zoektocht bewegen we ons tussen architectuur en stedenbouw en schakelen we tussen de verschillende schaalniveaus. Een gebouw is meer zijn dan alleen een vertaling van het programma. Het voegt zich naadloos in z’n omgeving en verrijkt de plek.
Kwaliteit maken doe je op verschillende niveaus, in ontwerp, in uitwerking en in verschijningsvorm. Kwaliteit is de (ontwerp)vraag op een juiste en op een volledige manier beantwoorden. Kwaliteit zit niet alleen in ons werk, maar ook in communicatie. We zoeken altijd de dialoog met onze klanten, maar ook met alle andere spelers in het proces.
Onze doel is om onze omgeving beter te maken en kwaliteit aan onze gebouwde omgeving toe te voegen. Wij dagen graag onze partners uit om voor kwaliteit te gaan

Hersbach en Könst Architecten in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Herbestemming
Interieurarchitect
Stedenbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Hersbach en Könst Architecten


Mathenesserdijk 416a 3026 GV Rotterdam
0646710886 Klik om te bellen