HEEM architecten


Sint Jorisstraat 11-5 5211 HA 's-Hertogenbosch
0732032138 Klik om te bellen

Over HEEM architecten

Bouwen is ontzettend leuk! Je begint er mee op zeer jonge leeftijd en als je er je vak van maakt dan kun je de hele leven met stenen blijven spelen. Naast het plezier heeft de bouwpraktijk een uitermate serieuze kant, architectuur is immers meer dan een stapel bouwstenen. Het is de uitdrukking van een wens. Dit kan zeer divers zijn: groter wonen, een fris museum, een gezellig clubhuis, een schitterende villa, alles is mogelijk!

HEEM ARCHITECTEN

De passie voor het realiseren van deze droombeelden is in 2007 voor de architect Joep Broeren aanleiding om een eigen architectuurpraktijk te beginnen: HEEM architecten. ‘Heem’ betekend letterlijk een erf of huis. In de kern staat het voor ‘thuis’. Iedere opdracht komt in onze ogen voort uit de wens om een thuis te creëren van een plek waar iets of iemand een thuisbasis vindt. Of het nu een museum, kantoor of woning is, het is de plek waar ruimtelijke kwaliteit de omgeving bepaald die beleefd wordt!

WERKWIJZE

Uw wens omzetten naar een prachtig gerealiseerd pand is onze specialiteit. Omdat ieder bouwproces uniek is bieden wij diverse diensten aan. Dat kan gaan om een krachtig haalbaarheidsonderzoek waarbij wij u ideeën eenvoudig omzetten naar een mooie schets met een globale toetsing aan de regels met een indicatief financieel plaatje tot een compleet full service pakket waarbij we vanaf eerste schets tot oplevering het proces voor u verzorgen.

PRODUCTEN

Haalbaarheidsonderzoek: eerste schets, scan regelgeving, toetsing financiële haalbaarheid

Vergund ontwerp: volledig ontwerp met verleende vergunning

Full service: ontwerp, vergunning, aanbesteding, bouwbegeleiding.     

HEEM architecten in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Stedenbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

HEEM architecten


Sint Jorisstraat 11-5 5211 HA 's-Hertogenbosch
0732032138 Klik om te bellen