Habeon Architecten


De Lasso-Zuid 22 2371 EW Roelofarendsveen
0713320060 Klik om te bellen

Over Habeon Architecten

Habeon Architecten is een jong en veelzijdig architectenbureau. Sinds haar oprichting in 1996 heeft Habeon Architecten een breed scala aan opdrachten uitgevoerd, waarbij de wensen en ideeën van de opdrachtgever altijd de kern van het ontwerp vormen. Of het nu gaat om een binnenstedelijk invulproject, de ontwikkeling van een omvangrijk distributiecentrum of de uitbreiding van een huis, Habeon Architecten heeft de kennis en creativiteit in huis om de wensen van de opdrachtgever in concrete plannen om te zetten. En daarnaast de opdrachtgever te adviseren over alle mogelijke aspecten die daarbij een rol spelen. 

Als onderdeel van Heembouw kan Habeon Architecten beschikken over een grote groep vakmensen met specifieke kennis van de verschillende facetten van de bouw. Hierdoor kan in een vroeg stadium van het ontwerp rekening gehouden worden met de technische realisatie van de plannen. Met als resultaat een optimaal ontwerp. 

Als architectenbureau staat Habeon Architecten midden in de samenleving. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu serieus en werken actief aan duurzaamheid. 

Habeon Architecten heeft op dit moment 30 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen. Wij zijn te vinden in Breda, Roelofarendsveen en Rotterdam. 

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Habeon Architecten


De Lasso-Zuid 22 2371 EW Roelofarendsveen
0713320060 Klik om te bellen