Gortemaker Algra Feenstra architects


Las Palmas, Wilhelminakade 310 3072 AR Rotterdam
010 297 30 30 Klik om te bellen

Over Gortemaker Algra Feenstra architects

De Jong Gortemaker Algra heeft zich de afgelopen 85 jaar ontwikkeld tot een multidisciplinair architectenbureau met een rijke ervaring en een krachtige visie. Het is onze ambitie om met aandacht en inventiviteit, kwalitatieve en heldere architectuur te maken die past bij de leefomgeving van mensen.

We werken veelal aan opgaven voor de maatschappelijke sector. Dit doen wij in een werkomgeving waarin de teams zijn samengesteld uit architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen en constructeurs van verschillende achtergronden en met verschillende ideeën en meningen. Deze teams werken daadkrachtig samen en versterken elkaar.

We streven ernaar om zowel in onze projecten als op het bureau bewust te zijn van de invloed van haar handelen op de omgeving. Wij willen eraan bijdragen dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Wij willen door onze architectuur mensen inspireren en bewust maken van hun leefomgeving.

Architectuur is voor ons het ontwerpen van de leefomgeving van mensen. De trots van een kind op zijn school, de keuzevrijheid van de patiënt in een ziekenhuis en de interactie tussen afdelingen binnen een kantoor is ons uitgangspunt.

Gebouwen beïnvloeden het dagelijks leven van zijn bezoekers en gebruikers. Goede architectuur overtreft de verwachtingen; ruimte die mensen verrast, verwondert, heelt, beschermt, prikkelt en inspireert.

Foto's

Bedrijfslogo

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Gortemaker Algra Feenstra architects


Las Palmas, Wilhelminakade 310 3072 AR Rotterdam
010 297 30 30 Klik om te bellen