gorissendeponti ontwerpers+makers


Professor Scholsstraat 24 6224 BZ Maastricht
043-3631301 Klik om te bellen

Over gorissendeponti ontwerpers+makers

architectuur, interieur, meubel en productontwerp

Wij zijn een klein en persoonlijk ontwerp-bureau (gevestigd te Maastricht) voor ruimtelijke vormgeving in de breedste zin van het woord: van product, via meubel, interieur tot architectuur. Onze opdrachtgevers en daarmee onze projecten zijn heel divers en spelen zich af op uiteenlopende maat-en schaalniveaus. Van een (prijswinnend) ontwerp voor de herinrichting van het Benthemplein te Rotterdam in opdracht van de Gemeente Rotterdam/Hofpleintheater, de nieuwbouw van een tandartsenpraktijk te Heeze tot het (prijswinnende) ontwerp van een relatiegeschenk voor de Provincie Limburg. Bij nieuwbouw en verbouwing verzorgen wij het hele traject van ontwerp, welstand, bouwvergunning, offerte aanvraag tot bouwbegeleiding. Ook kunt u bij ons terecht voor pre-advies bij de potentiele aankoop van een bestaand woonhuis (bouwkundig onderzoek / schetsplannen incl. haalbaarheidstoets).

Het bijzondere is dat wij tevens een werkplaats hebben waar een deel van de meubel-en interieurprojecten in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd. De lijnen tussen ontwerp en uitvoering zijn hierdoor zeer kort.

Tevens zijn wij mede-initiatiefnemer en co-organisator van MADEmaastricht  (http://mademaastricht.nl) een vormgevingsmanifestatie waarin de nadruk wordt gelegd op ONTWERPERS die ook zelf MAKEN. Dit evenement is in 2019 voor het eerst georganiseerd.

Foto's

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

gorissendeponti ontwerpers+makers


Professor Scholsstraat 24 6224 BZ Maastricht
043-3631301 Klik om te bellen