geWOON architecten


Industrieweg 2d 5531 AD Bladel
0497 360 054 Klik om te bellen

Over geWOON architecten

geWOON architecten is een jong en dynamisch bureau dat in 2005 is opgericht door Marc Barben en Hans Schneijderberg. De naam geWOON architecten is gekozen om het architectenbureau dichter bij de mensen te brengen. GeWOON staat voor de omgang van het bureau met de opdrachtgever en voor de opvatting dat architectuur geen elitair, maar een universeel begrip is. WOON in hoofdletters geeft aan dat wij onze inspiratie halen uit het wonen; het zijn van de mensen.

Het bureau is gevestigd in Bladel en Etten-Leur. Beide kantoren zijn regionaal gericht, staan midden in de samenleving en kennen dus de mensen en de cultuur van de omgeving. Waar dan ook, geWOON architecten is uw vertrouwde partner.

De ontwerpen van geWOON architecten kenmerken zich door de context, door maatwerk en door sfeer. Daarbij is niet zozeer sprake van één bepaalde stijl. Op basis van de drie pijlers identiteit, interactie en duurzaamheid wordt iedere opdracht een nieuwe opgave om een optimaal passend gebouw te ontwerpen.

De projecten die geWOON architecten gerealiseerd heeft variëren van verbouwingen tot nieuwbouwprojecten, zowel in de woningbouw, als de utiliteitsbouw, renovatie en openbare sector. Die verscheidenheid aan projecten leidt tot een kruisbestuiving en geeft ons iedere dag weer andere inzichten en prikkelt ons om te denken in niet alledaagse oplossingen. Samen met de input die we krijgen van de opdrachtgever zorgt dit ervoor dat elke opgave zijn eigen unieke en passende identiteit krijgt.

Naast het ontwerp draagt geWOON architecten zorg voor de uitwerking van het plan. De technische uitwerking draagt in belangrijke mate bij aan het succes van het ontwerp en gebeurt daarom volledig in eigen huis. Ook de berekeningen voor daglicht, ventilatie en bouwbesluit worden door ons uitgevoerd. Verder behoren het maken van een bestek, uitvoeringstekeningen en het begeleiden van de bouw tot de mogelijkheden.
Voor specifieke onderdelen zoals kostencalculatie en constructieberekeningen werken wij vaak met vaste partners.

Wilt u gaan bouwen of verbouwen en bent u benieuwd naar wat geWOON architecten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag een keer langs om ons te presenteren en met u kennis te maken. Geheel vrijblijvend informeren wij u dan over de mogelijkheden die er zijn specifiek voor uw situatie.

Foto's

geWOON architecten

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

geWOON architecten


Industrieweg 2d 5531 AD Bladel
0497 360 054 Klik om te bellen