gerwinvos architect


Berkenlaan 83 6865 XC Doorwerth
+31 6 10115225 Klik om te bellen

Over gerwinvos architect

gerwinvos is architect voor mensen met bouwinitiatieven in de kleinschalige woningbouw in de regio Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant. Zowel voor particulieren als vastgoed ontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Middels ontwerpen worden huisvestingsvraagstukken opgelost voor particulieren (van éénpersoonshuishouden, stellen, gezinnen, woongroepen, tot en met ouderen met een zorg vraag en mindervaliden).

In de ontwerpopgave van de verbouw, renovatie of nieuwbouw van de woning staan de toekomstige gebruikers centraal. In nauw overleg wordt vormgegeven aan het thuis zijn. Aandacht is er voor de woonwensen, leefgewoonten en leefritme van de bewoner(s), de samenhang tussen interieur en exterieur van de woning, de situatie en oriëntatie van de woning, het wooncomfort, de bouwtechniek, het bouwbudget en de bouwkosten.

Middels locatie studies en bouwplannen worden samen met vastgoed ontwikkelaars braakliggende terreinen herbestemd voor kleinschalige woningbouwprojecten.

Het eindresultaat is wat telt, voor de weg ernaar toe staat gerwinvos borg voor goed architectenwerk: een passend ontwerp, afgehandelde bouwvergunning aanvragen, degelijk technisch tekenwerk, kritisch doorlopen aanbesteding en gunningstraject en idem dito bouwtoezicht en bouwbegeleiding.

gerwinvos architect gevestigd in Doorwerth is opgericht door Gerwin Vos na voltooiing van de technische studies MTS en HTS Bouwkunde in Leeuwarden, de Academie van Bouwkunst in Rotterdam en na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij vijf architectenbureaus.

gerwinvos architect staat voor u en uw project

Foto's

Profielfoto Gerwin Vos

Soort gebouw

Binnenhuisarchitect
Herbestemming
Renovatie
Technisch
Woningbouw

Onze locatie

gerwinvos architect


Berkenlaan 83 6865 XC Doorwerth
+31 6 10115225 Klik om te bellen