Fruns Interieurs


Verlegde Overtoom 9 1901 EX Castricum
06-51046044 Klik om te bellen

Over Fruns Interieurs

Fruns, alias Wynzen Pauzenga, is het creatieve brein én de doortastende coördinator achter alle projecten die Fruns uitvoert. Hij is verantwoordelijk voor een eigenzinnig ontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen, maar hij zorgt er ook voor dat het wordt uitgevoerd zoals dat vooraf met u is afgesproken.

Balans tussen vorm en functie
Een nieuw meubelstuk, of dat nu een enkele stoel is of een complete keuken, functioneert altijd in uw persoonlijke omgeving; het heeft daar invloed op! Bij het ontwerpen betrekken we daarom ook het bestaande meubilair en de ruimte waarin het nieuwe ontwerp moet staan. Daardoor ontstaat uiteindelijk precies die unieke, persoonlijke sfeer waarin u zich thuis voelt.

Fruns maakt verrassende, eigenzinnige ontwerpen, maar verliest nooit de balans tussen functie en vormgeving uit het oog. Uw wensen en (on)mogelijkheden zijn altijd ons uitgangspunt: uw nieuwe stoel moet niet alleen mooi en uniek zijn en goed passen in uw eigen sfeer, u moet er vooral ook lekker en goed in kunnen zitten. Of lezen natuurlijk, of nadenken…

Sfeer
Fruns denkt vooral in sferen. Dat betekent dat we samen met u bepalen in wat voor sfeer en omgeving u zich het prettigst voelt. Omdat een persoonlijke sfeer voor iedereen anders is, nemen we de tijd om goed te luisteren en te observeren, maar ook om te brainstormen en soms onverwachte suggesties aan te dragen. Daarbij komt onze ruime ervaring goed van pas: we weten welke details essentieel zijn voor een prettige woonsfeer: vorm, kleur, stijl, materialen, lichtval, belichting, geluid, maar ook ergonomie en praktische snufjes, zoals een speciale la voor uw verschillende theesoorten of receptenverzameling.

Interieur
Fruns ontwerpt en produceert met name voor interieurs van particulieren en bedrijven. Gedurende het hele ontwerptraject en de uitvoering daarvan, bewaken wij de planning en het budget. We zitten er dus ‘bovenop’ en sturen zo nodig bij. Continue overleg en een open, ontspannen relatie met alle betrokkenen zijn voor ons dan ook onontbeerlijk.

Maatwerk
Fruns levert in principe maatwerk, maar kleine serieproducties zijn ook mogelijk.

Keukens:
Met keukens heeft Fruns zich de afgelopen jaren onderscheiden en ze zijn dan ook ons paradepaardje. Onze keukens kenmerken zich door een eigen, en herkenbare stijl en visie op wonen en leven. Een prettige, comfortabele woonomgeving, waarin je je op je gemak voelt en die een sfeer uitstraalt die bij je past, is immers een voorwaarde om je ‘thuis’ te voelen. En Fruns stopt niet voordat u zich helemaal ‘thuis’ voelt!

Geen keukens:
Naast keukens ontwerpt en realiseert Fruns ook andere interieuronderdelen: Verlichting; Meubilair; Tuinmeubilair; Kasten; Bedden; Eyecatchers; Decoratie

Foto's

persoonlijk design

Onze locatie

Fruns Interieurs


Verlegde Overtoom 9 1901 EX Castricum
06-51046044 Klik om te bellen