FACET architecten en adviseurs bv | ruimtedenkers in recreatie


Bloemenweg 5 7011 AH Gaanderen
0315-237075 Klik om te bellen

Over FACET architecten en adviseurs bv | ruimtedenkers in recreatie

DE VOLGENDE STAP…
Wij zijn FACET. Een team van ruimdenkers in recreatie. We helpen ondernemers in de vrijetijdssector om de volgende stap te zetten in een toekomstbestendige exploitatie. Dat doen we met een uitgebalanceerde cocktail, bestaande uit waardevolle inzichten van buiten de recreatiebranche, gemixt met onze uitvoerige branchekennis. Het resultaat : verfrissende recepten op een bewezen basis.

Effectief ondernemen begint met koers bepalen. Daarom analyseren we de markt, de omgeving, de behoeften én de bestaande situatie. Hierin brengen we betekenisvolle samenhang en adviseren we welke richting het meest effectief is voor de toekomst. Dit wordt vertaald naar een actiegericht plan, waarbij we de impact berekenen.

Gaan we ervoor? Dan kunnen we ook de procedures begeleiden en de uitvoering coördineren zodat de transitie – hoe compact of groots deze ook is – effectief wordt gerealiseerd.

Wij zien het als onze missie om de recreatiebranche fit te houden. Recreatieondernemers doorlopend te helpen bij het verwezenlijken van hun ambities. Als oneindige beweging. We helpen u de volgende stap te zetten, met als doel een toekomstbestendige exploitatie.

Naast individuele ondernemers ondersteunen we, als kennispartner van brancheverenigingen HISWA-RECRON, RECREAD en WIZZ, de branche als geheel met kennisdeling en inspiratiesessies. Zo maken wij het verschil voor een vitale branche in recreatie, vrijetijd en hospitality.

Foto's

FACET

FACET architecten en adviseurs bv | ruimtedenkers in recreatie in het kort

Soort gebouw

Advies duurzaamheid en milieu
Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Circulair
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Utiliteitsbouw
Zeer energiezuinig

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Artikelen

BENT U KLAAR VOOR DE CAMPER?

Campertoerisme is de laatste jaren explosief gestegen. Steeds meer vakantiegangers hebben een camper. Hetzij een grote nieuwe, van alle gemakken voorzien. Hetzij een compacte tweedehands camper, waarmee...

Onze locatie

FACET architecten en adviseurs bv | ruimtedenkers in recreatie


Bloemenweg 5 7011 AH Gaanderen
0315-237075 Klik om te bellen