EIKplan architecten BNA


Gareel 5 a 5502 SB Veldhoven
0402938400 Klik om te bellen

Over EIKplan architecten BNA

WIE ZIJN WE
EIKplan architecten bna is een volwaardige partner in het bouwproces. De kracht van het team is een enthousiaste groep goed geschoolde mensen, die de wensen van onze opdrachtgevers vertalen in heldere, functionele en esthetisch verantwoorde, op maat gesneden gebouwen. Belangrijke ontwerp aspecten zijn voor ons: Licht, lucht en ruimte. Hiermee wordt in grote mate de beleving van onze projecten bepaald. Daarnaast staan ook (duurzaam) materiaal gebruik en goed doordachte detailling bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring is ons team in staat om snel, flexibel en met een persoonlijke benadering in te spelen op de wensen van onze opdrachtgever, binnen de randvoorwaarden van geld en tijd. Als bureau zijn we aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

WAT DOEN WE
Ons werk strekt zich uit van onderzoek en stedenbouw tot architectuur, bouwtechnische uitwerking en projectbegeleiding. Onze projecten zijn divers van omvang en lopen van verbouwingen en woningbouw voor particulieren tot woningbouwprojecten en utiliteitsbouw voor woningbouwverenigingen en ontwikkelaars. Tijdens het hele ontwerp- en realisatieproces wordt veel aandacht besteed aan budgetbewaking. Onze architectuur kenmerkt zich door diverse ontwerpstijlen, variërend van traditioneel tot modern. Door een persoonlijke benadering zijn wij in staat om, zowel voor particuliere opdrachtgevers als professionele ontwikkelaars projecten, op maat te ontwerpen. Omdat "beelden meer zeggen dan woorden" is een deel van ons werk te vinden op deze website.

HOE WERKEN WE
Gewerkt wordt met o.a. schetspen en schetsrol, Photoshop CS2 en de geïntegreerde tekenpakketten Allplan Architecture, VectorWorks Pro Architecture en Cinema 4D, waarmee tekeningen en 3D modellen, renderings (impressies), animaties en definitieve documenten worden vervaardigd

Foto's

Modern landelijke woonboerderij

EIKplan architecten BNA in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

EIKplan architecten BNA


Gareel 5 a 5502 SB Veldhoven
0402938400 Klik om te bellen