Dick de Jong


Antillenweg 132 8931 BW Leeuwarden
0582167435 Klik om te bellen

Over Dick de Jong

Wie is Dick de Jong?
Ik ben Dick de Jong, een ervaren interieurarchitect uit Leeuwarden. Het vak is mij met de paplepel ingegoten, aangezien ik ben opgegroeid in een familie met een eigen interieurzaak. Dit heeft zich verder vertaald in mijn passie voor ontwerpen en het creëren van sfeer in een anders gewone ruimte. Als vanzelfsprekend koos ik voor de opleiding tot interieurarchitect, waarna ik al snel zelfstandig ben gaan werken. Dat was in 1987, waardoor ik nu al ruim 35 jaar in het vak zit. Inmiddels ben ik eigenaar van een eigen ontwerpbureau met twee interieurarchitecten en twee 3D-tekenaars.

De balans tussen werk en privé
In de startfase van mijn carrière werkte ik vanuit een directiekeet die ik achter mijn bovenwoning plaatste. Het combineren van mijn werkzaamheden met mijn huis en gezin heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Na enkele verhuizingen waarbij werk en privé een poos gescheiden waren, is de situatie weer als vanouds. Ik woon en werk in een voormalige kleuterschool die ik volledig voorzien heb van mijn stijl.

Waarvoor kunt u bij Dick de Jong terecht?
U kunt voor het geheel van interieurontwerp in de breedste zin van het woord bij mij aankloppen. Door de jaren heen heb ik veel verschillen rollen op mij genomen. Zo ben ik betrokken geweest bij nieuwbouw, verbouwingen en tal van bouwkundige zaken waaronder renovatie. Ik kan samen met u door de ruimte lopen en u kleuradvies, materiaaladvies en verlichtingsadvies geven. Door deze gebieden op elkaar af te stemmen ontstaat een geheel waarin alles samenkomt en u zich echt thuis kan voelen. Ook kijk ik graag met u mee naar de optimale benutting van uw bedrijfsruimte. Voorbeelden van mijn eerdere werk zijn te vinden op mijn website.

Waarom kiest u voor Dick de Jong?
Door voor mij te kiezen, bent u verzekerd van een gepassioneerde interieurontwerper die geen uitdaging uit de weg gaat. Mijn succes heb ik te danken aan tevreden klanten. Middels mond-tot-mond reclame breidde mijn klantenkring zich continu uit. In ruim 35 jaar heb ik al veel diverse opdrachtgevers gehad; van particulieren tot scholen, bibliotheken en alles er om heen. Ik kan u van A tot Z begeleiden, zodat u één vast aanspreekpunt heeft voor uw klus. Wilt u de hulp van een allround interieurexpert? Neemt u dan contact met mij op. Ik help u graag bij uw volgende klus!

"Het advies dat ik u geef, zal ik nooit aan een ander geven."

Foto's

Dick de Jong in het kort

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Interieurarchitect
Renovatie
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Overig

Ingeschreven in het architectenregister

Onze locatie

Logo Dick de Jong

Dick de Jong

Dick de Jong


Antillenweg 132 8931 BW Leeuwarden
0582167435 Klik om te bellen