Designed by Elroy


Wassenaarseweg 27 2223 BH Katwijk
+31623261031 Klik om te bellen

Over Designed by Elroy

Designed by Elroy is de jonge en dynamische interieurontwerpstudio van interior designer and decorator Elroy van Duijvenbode.

Interieurontwerpstudio Designed by Elroy ontwerp met kleur in gedachten. Moderne interieurs, industriële interieurs, klassieke interieurs, elke stijl heeft zijn eigen unieke waarde.

Uw wensen en eisen worden omgezet in een one-of-a-kind en persoonlijk ontwerp. Kleur, materiaal functionaliteit en esthetiek staan met elkaar in balans.

Onze ontwerpen zijn van hoge kwaliteit door een oog voor detail. Daarom maken wij graag op maat gemaakte interieurs met op maat gemaakt meubilair.

Onze diensten

Designed by Elroy ontwerpt interieurs en geeft adviezen voor particulieren en bedrijven. Door middel van een intakegesprek bespreken we uw wensen en eisen.

Met een ontwerp zetten we een geheel nieuw interieur neer voor ruimtes van klein en groot. Hierbij komen alle punten van kleur, meubilair, materiaal en verlichting samen.

Met adviezen geven wij u een idee hoe een andere sfeer neerzetten door het veranderen van kleur of decoratie.

Designed by Elroy verzorgt ook verkoopstyling. Het inhuren van een verkoopstylist bevorderd de verkoop van uw huis. Wij zorgen ervoor dat uw woning voor een zo breed mogelijke doelgroep interessant wordt. Uw wilt uw woning tenslotte zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen!

Voor meer informatie over de verschillende diensten gaat u naar onze website. Google ons op Designed by Elroy. Volg ons ook op facebook en instagram. Designed by Elroy is uw interieur professional

Foto's

Soort gebouw

Architectenbureau
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Interieurarchitect
Interieurontwerper
Renovatie
Villabouw

Onze locatie

Designed by Elroy


Wassenaarseweg 27 2223 BH Katwijk
+31623261031 Klik om te bellen