Designed by Elroy


Jozef Israelsstraat 14a 3117 WL Schiedam
06 23261031 Klik om te bellen

Interieurontwerper gespecialiseerd in kleuradvies
Van sparringsadvies tot interieurontwerpen
Shopbegeleiding zodat je geen keuzestress ervaart

Over Designed by Elroy

Ben je benieuwd wat er met jouw interieur mogelijk is?
Designed by Elroy, de gewaagde kijk op jouw interieur. Van kort en krachtig interieuradvies tot gedetailleerd interieurontwerp op papier met lichtplan en shopbegeleiding.

Als kleine jongen was ik al bezig met tekenen en het interieur. Het is niet gek dat ik mijn passie achterna ben gegaan om interieurontwerper te worden. Met opleidingen uit binnen- en buitenland en een specialisme in kleurpsychologie en kleurgebruik zorg ik voor persoonlijke, unieke en vooral kleurrijke interieurs.

Wanneer kan ik jou het beste helpen?
Als je iets wilt veranderen in je huidige interieur, of als je wilt sparren over je eigen plannen in het interieur? Bijvoorbeeld als je nieuwe kleuren op de wanden wilt, een aantal nieuwe meubels wilt, of niet kunt kiezen in het soort raambekleding, kleur of stijl, dan kunnen we hier over sparren in een interieuradvies van een paar uur.

Koop je een nieuw huis of een nieuwbouwhuis? Of is je plan om een huis te gaan verbouwen of renoveren? Dan is een uitgewerkt plan of interieurontwerp de perfecte aanvulling. Met dit plan heb je niet alleen duidelijk wat voor stijl en sfeer het interieur gaat worden. Je hebt ook een duidelijk plan voor aannemers.

Wil je niet ook nog zoeken naar alle meubels en accessoires? En weet je ook niet waar je een betrouwbare aannemer kan vinden? Ik neem je graag mee(of over) in het shoppen naar de juiste meubels. Ook is mijn netwerk enorm groot en kan ik helpen in offertes opvragen en de begeleiding naar de juiste vaklieden.

Van advies en ontwerp tot aan shoppen en de afstyling. Ik help je met de juiste keuzes en plannen zodat je huis ook echt een thuis is!

Foto's

Onder architectuur gebouwde woning in Katwijk, ingericht voor de tweede bewoners.

Soort gebouw

Architectenbureau
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Interieuradvies
Interieurarchitect
Interieurontwerper
Kleuradvies
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Villabouw
Woningbouw

Team

Onze locatie

Designed by Elroy


Jozef Israelsstraat 14a 3117 WL Schiedam
06 23261031 Klik om te bellen