Dat verandert de zaak


Dijkstoelstraat 20 8043 VZ Zwolle
038-7852827 Klik om te bellen

Over Dat verandert de zaak

DVDZ maakt het mogelijk om een ware beleving neer te zetten, die zal resulteren in een heerlijke en inspirerende werk- of woonplek! Een persoonlijke benadering, omringd met alle aandacht, zorg en passie en met oog voor duurzaamheid.
Voor de ontmoeting nemen we de tijd en we luisteren graag naar uw verhaal. Als opdrachtgever staat u centraal. Door goed te luisteren en door te vragen worden uw wensen inzichtelijk en kan ik uw verhaal vertalen naar een authentiek en concreet interieurconcept met een eigen sfeer. Een functioneel en harmonieus samenspel, waarbij exclusiviteit, originaliteit en innovatie in het oog springende kenmerken zijn. Wij ontwikkelen een interieur dat aanvoelt als een warme jas, helemaal toegesneden op uw wensen en eisen.

Bij DVDZ hoéft uw werk- of woonplek niet direct totaal omgegooid te worden. Liever een transformatie dan een metamorfose waarbij een volledige gedaanteverwisseling achterwege blijft omdat het belangrijk is dat de betekenis aanwezig blijft. Passend voor uw situatie!

Foto's

Onze locatie

Logo Dat verandert de zaak

Dat verandert de zaak

Dat verandert de zaak


Dijkstoelstraat 20 8043 VZ Zwolle
038-7852827 Klik om te bellen