Dam & Partners Architecten


Schipluidenlaan 4 1062 HE Amsterdam
0206234755 Klik om te bellen

Over Dam & Partners Architecten

Onder de gezamenlijke leiding van prof. Cees Dam en ir. Diederik Dam ontwikkelt Dam & Partners Architecten duurzame architectonische ontwerpen die worden gekenmerkt door ruimtelijkheid, evenwicht in maat en schaal, comfort en uitstraling. Sinds 1962 werkt het bureau aan uiteenlopende projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw, interieur en design zoals het Stadhuis-Muziektheater in Amsterdam, het stadhuis van Almere, Theater Agnietenhof in Tiel, de Rechtbank in Lelystad, de Maastoren in Rotterdam en het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie in Den Haag.

Dam & Partners Architecten heeft een eigen, unieke architectuuropvatting en stijl ontwikkeld die zich voegt naar de visie óp en de context van de opgave. Een stijl die daardoor op verrassende wijze van gezicht weet te veranderen onder invloed van nieuwe technologieën, nieuwe opvattingen over vormgeving en design en door de intensieve betrokkenheid van het bureau en zijn medewerkers bij de kunsten en het culturele debat. In het voortdurende proces van verandering en vernieuwing blijft de architectuur echter centraal staan, in al haar ambachtelijkheid en met haar traditie en wetmatigheden van maat, schaal en ritme.
In de open omgeving van het bureau moeten de medewerkers met hun uiteenlopende achtergronden, talenten en potenties zich optimaal kunnen ontwikkelen waarbij hun scope zich geenszins beperkt tot het architectuurvak. Mede hierdoor weet het bureau op unieke wijze een professionele, zakelijke houding te koppelen aan grote creativiteit en maximale ruimte voor onderzoek, analyse en conceptvorming.

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Binnenhuisarchitect
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Recreatiebouw
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Dam & Partners Architecten


Schipluidenlaan 4 1062 HE Amsterdam
0206234755 Klik om te bellen