Da Vinci Vastgoed BV


Acaciapark 138 1213 LD Hilversum
+31622996988 Klik om te bellen

Over Da Vinci Vastgoed BV

Da Vinci Vastgoed is een veelzijdig architectenbureau met een multidisciplinair team van creatieve en technische professionals. Het bureau staat onder leiding van Dik Verhaar en bestaat uit architecten, ingenieurs en bouwkundigen die werken aan een breed scala van projecten op het gebied van stedenbouw, woningbouw, interieur, utiliteitsbouw en bouwmanagement.

Da Vinci Vastgoed beschouwt iedere opdracht als een uniek project dat wordt bepaald door zijn specifieke context en de toekomstige gebruikers. De uitgebreide ervaring resulteert in zorgvuldige, creatieve ontwerpen die worden uitgewerkt en gerealiseerd met technische expertise en met veel aandacht voor detail.

Binnen ons bureau zijn en blijven we op de hoogte van innovaties op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en circulair bouwen. Door niet alleen te focussen op vorm maar ook op proces, overleg, context, stedelijke schaal en geïntegreerde duurzame ontwerpstrategieën, creëren we unieke, cultureel verantwoorde bouwwerken met een menselijke insteek.

Da Vinci Vastgoed BV in het kort

Soort gebouw

Architectenbureau
Bedrijfsgebouwen
Concept- en draagvlakontwikkeling
Herbestemming
Stedenbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Aangesloten bij BNA

Ja

Onze locatie

Da Vinci Vastgoed BV


Acaciapark 138 1213 LD Hilversum
+31622996988 Klik om te bellen