COLLO architecten


Platvoetstraat 10 2082 XJ Santpoort-Zuid
0235398254 Klik om te bellen

Over COLLO architecten

Wij zien het als onze taak om iedere unieke opdrachtgever zonder kleerscheuren door zijn eigen doolhof van ideeën, gevoelens, indrukken en al te rigide realiteitszin heen te loodsen. Wanneer men zichzelf los durft te laten en zich daadwerkelijk door ons laat loodsen, zonder zich te laten leiden, zijn wij in staat een zich openstellende opdrachtgever te “lezen” en samen met hem / haar de uitdaging van de opdracht aan te gaan.

Iedere combinatie van opdrachtgever en vraagstelling is voor ons enig in zijn soort en wordt dan ook op die wijze benaderd waarbij de grootte van de opdracht geen enkele rol van betekenis speelt. Binnen onze bureaucultuur draait het om de menselijke interactie, de uitdaging van de opgave en het uiteindelijke resultaat voor de opdrachtgever.

Als bureau hangen wij geen bepaalde stijl aan en hebben niet de intentie een project op te leveren met een naamplaatje van ons bureau. Uiteindelijk zou het opgeleverde project een product moeten zijn van een innige samenwerking tussen opdrachtgever en architect. De trots van de opdrachtgever bij een opgeleverd project is ook onze trots.

Disciplines

- restauratie
- renovatie
- nieuwbouw
- herbestemming
- uitbreiding
- interieur
- totaalconcepten

Edwin R. Ames ( architect ) en Rein Braaksma

Foto's

Volledige restyling villa jaren '70

Soort gebouw

Bedrijfsgebouwen
Herbestemming
Renovatie
Restauratie
Technisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

COLLO architecten


Platvoetstraat 10 2082 XJ Santpoort-Zuid
0235398254 Klik om te bellen